Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Κερδίζει το .... στοίχημα στα ΑΣΤΕΡΙΑ Live Πάτρας η Κωνσταντίνα Καρβουνιάρη !


Να πούμε την όλη αλήθεια , αρκετός καιρός έχει περάσει από την τελευταία φορά που αναφερθήκαμε μέσα από το συγκεκριμένο blog προς το πρόσωπο της Κωνσταντίνας Καρβουνιάρη !

Αν δεν μας ξεγελάει ο νους μας , από από την περσινή χειμερινή σεζόν , όταν ακόμη εμφανιζόταν στο κέντρο διασκέδασης "Παριζιάνα" Live . Από τότε μέχρι και σήμερα , έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα . Φέτος συναντάμε την νεαρή Πατρινή τραγουδίστρια στα ΑΣΤΕΡΙΑ Live Πάτρας , με την μέχρι στιγμής απόδοση της να κυμαίνεται σε ιδιαίτερο ικανοποιητικό πλαίσιο . 

Άλλωστε , καλή τραγουδίστρια ήταν πάντοτε , με άλλους παραμέτρους να την ενοχλούσαν στο χώρο της νύχτας . Με την πάροδο του χρόνου όμως , ολοένα και βελτιωνόταν , φτάνοντας στο σήμερα , όπου έχει καταφέρει να κερδίσει ακόμη και τον πιο απαιτητικό θαμώνα που την έχει απολύσει από κοντά στο κέντρο διασκέδασης του Μιλτιάδη Ανδριόπουλου .

Αυτό δεν φαίνεται ικανό στο να εφησυχάσει την ταλαντούχα Πατρινή τραγουδίστρια , η οποία από δω και πέρα ..... κοιτάζει το μέλλον με ακόμη περισσότερη αισιοδοξία .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου