Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Βασιλική Μπέλλου : Η αρρώστια , η χθεσινοβραδινή της πρεμιέρα και η αποθέωση από την εργοδοσία !


Τι και αν το κορίτσι αυτές της ημέρες περνάει μια ήπια γρίπη , όμως αυτό δεν φάνηκε να στέκεται ικανό εμπόδιο για την Βασιλική Μπέλλου !

Η εντυπωσιακή λαϊκή ερμηνεύτρια χθες βράδυ είχε πρεμιέρα σε κορυφαίο κέντρο της διασκέδασης της Λαμίας , με το τελικό αποτέλεσμα να μας δικαιώνει για ακόμη μια φορά . Εδώ και καιρό σας γράφουμε για την περίπτωση της , όπου ανοιχτά την έχουμε χαρακτηρίσει ως μια από τις ανερχόμενες γυναικείες φωνές της μουσικής βιομηχανίας της χώρας . Μέσα σε μια περίοδο έντονης κρίσης για το καθαρόαιμο λαϊκό τραγούδι , πάντοτε θα υπάρχουν οι εξαιρέσεις του κανόνα .... με την Βασιλική Μπέλλου να βαδίζει με αργά αλλά σταθερά βήματα στο χώρο .

Χθες βράδυ είχε πρεμιέρα στο Bodrum live stage , με την ανταπόκριση του κόσμου να είναι άκρως εντυπωσιακή . Μάλιστα , οι αποκλειστικές πληροφορίες του patra gossip-news.gr μιλούν πως προκλήθηκε έντονη "ζημιά" λουλουδοπόλεμου για χάρη της .

Αυτά έβλεπε η διοίκηση του καταστήματος , όπου είχε κάθε λόγο να τρίβει τα χέρια της από ικανοποίηση που συνεργάζεται μαζί της .






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου