Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

ΜΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ! Μετά την Αναστασία Τερζή , ακόμη μια .... γυναικεία μεταγραφή για το Romeo Πάτρας !


Μόλις ελάχιστα λεπτά έχουν κυλήσει από την δημοσίευσή στα social media της καλλιτεχνικής μεταγραφής που πραγματοποίησε το Romeo Πάτρας με την Αναστασία Τερζή ( Εδώ ) , με ακόμη ένα ... χτύπημα να ακολουθεί !


Για ακόμη μια φορά που τα "λαγωνικά" του patra gossip-news.gr βρίσκονται ένα βήμα πριν τις εξελίξεις . Το ρεπορτάζ αυτή την φορά θέλει την Αναστασία Δαράη να αποτελεί την δεύτερη κατά σειρά προσθήκη στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα του καταστήματος . 

Γίνεται ξεκάθαρο πως ο καταστηματάρχης , Παναγιώτης Βασιλειάδης , συνεχίζει και με το νέο έτος την πετυχημένη συνταγή του 2014 , επενδύοντας πάρα πολύ στο γυναικείο στοιχείο . Όπως και να το κάνουμε , οφείλουμε να παραδεχτούμε πως μέχρι στιγμής η στρατηγική που ακολουθεί του βγαίνει για τα καλά . Άλλωστε , το γνωμικό λέει πως .... Ομάδα που νικάει δεν αλλάζει ! Όσο για αυτό του βγάζουμε το καπέλο .

Το blog μας αλίευσε ορισμένες φωτογραφίες από την προσωπική σελίδα που διατηρεί η νεαρή τραγουδίστρια στο facebook , όπου παρακάτω θα διαπιστώσετε πως ακόμη μια κουκλάρα έρχεται να προστεθεί στην μηχανή του Ρομέο !

Δείτε και μόνοι σας ....













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου