Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

ΔΕΙΤΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΩΤΟ: Ποιοι προσκύνησαν σήμερα στον Πολιούχο της Πάτρας

DSC02570

Με Δοξολογία που ετελέσθη  στις 11.00 π.μ , παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, κορυφώνονται σήμερα οι θρησκευτικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Πολιούχου της Πάτρας Αποστόλου Ανδρέα.

Από τις 7 το πρωί  ξεκίνησε ο όρθρος. Μετά τη  Θεία Λειτουργία θα ακολουθήσει Δοξολογία κι αμέσως μετά θα ακολουθήσει η λιτάνευση της κάρας και της εικόνας του Αγίου, σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.
Στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Πολιούχου, την Κυβέρνηση εκπροσώπησε  η αχαιή αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας, Σία Αναγνωστοπούλου. Παρίστανται  επίσης η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά και ο Βασίλης Λεβέντης.  Επίσης  οι υποψήφιοι πρόεδροι της ΝΔ  Απόστολος Τζιτζικώστας, και Αδωνις Γεωργιάδης!
Με απόφαση του υπουργού Εθνικής Αμύνης Πάνου Καμμένου, ο α΄ επιλαχών βουλευτής Αχαΐας των ΑΝΕΛ, Γιάννης Λαϊνιώτης, εκπροσώπησε  το Κίνημα και την πολιτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, στις λατρευτικές εκδηλώσεις για την εορτή του Πολιούχου. Παρών και ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Νίκος Νικολόπουλος.
Δείτε δεκάδες φωτογραφίες : Εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου