Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

ΠΑΤΡΑ - ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Εκανε ντριφτ πάνω στην πλατεία Τριών Συμμάχων και μετά έβγαλε λεφτά απο ΑΤΜ σαν κύριος - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ

ΠΑΤΡΑ - ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Εκανε ντριφτ πάνω στην πλατεία Τριών Συμμάχων και μετά έβγαλε λεφτά απο ΑΤΜ σαν κύριος - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ Αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και ζήτησαν εξηγήσεις απο τον νεαρό

Το περιστατικό που συνέβη χθες Τετάρτη τα ξημερώματα στην πλατεία Τριών Συμμάχων στην Πάτρα, δεν έχει προηγούμενο. Ενας νεαρός ανέβηκε με το ΙΧ αυτοκίνητό του πάνω στην πλατεία και άρχισε να σπινάρει με το όχημα του, σαν σε αγώνες ντριφτ, ανάμεσα απο τα καρναβαλικά στοιχεία που κοσμούν την πλατεία. Οταν τελείωσε το.. show, πέρασε οριακά ανάμεσα απο τις κολώνες της πλατείας και στάθμευσε μπροστά ακριβώς απο την τράπεζα της Εθνικής που βρίσκεται στην πλατεία.
Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο ζήτησαν εξηγήσεις απο τον νεαρό για την ανεξήγητη και επικίνδυνη συμπεριφορά του. Να ανέβει δηλαδή με το αυτοκίνητο πάνω στην πλατεία και να οδηγεί σαν σε αγώνες ντριφτ, σπινάροντας στο πλακόστρωτο. Το περιστατικό αντελήφθησαν με τα ίδια τους τα μάτια πελάτες καφέ στον πεζόδρομο της Αγ. Νικολάου.
Οπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έχουν εγκλωβίσει τον νεαρό στο ΑΤΜ όπου εξάλλου είχε πάει σαν κύριος.
Στη συνέχεια τον προσήγαγαν στο τμήμα για να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις.
 Γιάννης Πομώνης
thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου