Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Πάτρα: Παρέμβαση της Δικαιοσύνης για τις υπαίθριες ψησταριές – Κάλεσε Αστυνομία, ΕΦΕΤ και καταστηματάρχες

Πάτρα: Παρέμβαση της Δικαιοσύνης για τις υπαίθριες ψησταριές – Κάλεσε Αστυνομία, ΕΦΕΤ και καταστηματάρχες Ο Σύλλογος Εστίασης ζήτησε την εφαρμογή της νομοθεσίας
Την παρέμβαση της Δικαιοσύνης προκάλεσε, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, η καταγγελία του Συλλόγου Εστίασης και Αναψυχής για τις υπαίθριες ψησταριές της Τσικνοπέμπης που έχουν στηθεί σήμερα στην Πάτρα.
Ο Πταισματοδίκης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κάλεσε εκπροσώπους της Αστυνομίας, του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων αλλά και τη διοίκηση των καταστηματαρχών στο γραφείο του, για το θέμα.
Πριν από λίγη ώρα κατέθεσε ο πρόεδρος του Συλλόγου Εστίασης Γιώργος Κοτοπούλης, ο οποίος ζήτησε να τηρηθούν οι νόμοι και οι διατάξεις που αφορούν τη Δημόσια Υγεία, αλλά και την προστασία των καταστηματαρχών εστίασης από τον αθέμιτο ανταγωνισμό, οι οποίοι ελέγχονται από τους αρμόδιους φορείς 365 ημέρες το χρόνο για την τήρηση των σχετικών νόμων και διατάξεων.
Παράλληλα κατέθεσε στον μια σειρά φωτογραφιών από υπαίθριες ψησταριές που έχουν στηθεί στους δρόμους της Πάτρας, οι οποίες κατά τον Σύλλογο, παραβιάζουν τη σχετική νομοθεσία.
thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου