Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Έλενα Μπάση : Τα αλλεπάλληλα ραντεβού και ο στόχος του μεγάλου μπαμ !


Και μπορεί τα έντυπα μέσα ενημέρωσης να ισχυρίζονται πως κάνει την μεγάλη διαφορά στην νυχτερινή διασκέδαση της Πάτρας , όμως η Έλενα Μπάση ήδη ετοιμάζει το επόμενο βήμα της καριέρας της !

Τελειωμό δεν έχουν οι καθημερινές της συναντήσεις με ανθρώπους του χώρου , ώστε να καταλήξει στο καινούργιο μουσικό κομμάτι που θα μπει στο στούντιο να ηχογραφήσει . Και αν αναλογιστούμε την πολύ μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η διασκευή του παραδοσιακού τραγουδιού "Να σ' αγαπώ ήντα 'θελα " , γίνεται ξεκάθαρο πως ο πήχης έχει ανάβει για τα καλά . Στόχος της λαϊκής ερμηνεύτριας δεν είναι να κυκλοφορήσει ακόμη ένα τραγούδι για να μπει στη συλλογή της , αλλά αυτή τη φορά τα δεδομένα έχουν αλλάξει σε σχέση με το παρελθόν . 

Για του λόγου το αληθές , η Έλενα Μπάση ποντάρει πάρα πολλά στο να της γράψει ένας μουσικοσυνθέτης με κύρος και κυρίως να τον ακολουθεί η "ταμπέλα" του σουξέ . 

Άλλωστε , η ίδια  η ζωή μας έχει διδάξει πως στο πάνω ράφι του χρονοντούλαπου της ιστορίας , παραμένουν μόνο οι τολμηροί και κυρίως αυτοί που επιδεικνύουν γνώση και στρατηγική σε κάθε τους κίνηση .

Μην ξεχνάτε ότι σε όλα τα πράγματα η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά στο τέλος .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου