Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Χρήστος Αναγνωστόπουλος : Άξιος συνεχιστής του μύθου ....



Εάν έχετε την αντίληψη πως η Κυριακή παραδοσιακά φημίζεται αποκλειστικά και μόνο για ξεκούραση και ανασυγκρότηση δυνάμεων , τότε σίγουρα πέφτετε έξω !


Αντίθετη άποψη με την παραπάνω έχει σίγουρα ο Χρήστος Αναγνωστόπουλος , ο οποίος ως άριστος γνώστης της νυχτερινής πιάτσας , έχει την γνώση και την εμπειρία για να κινηθεί καταλλήλως επιχειρηματικά . Ως παράτολμη κίνηση χαρακτηρίστηκε η απόφαση του να επενδύσει στο βράδυ της Κυριακής , όταν πριν μερικούς καθιέρωσε τις LIVE καλλιτεχνικές εκδηλώσεις . 

Και ενώ λίγα μέτρα πιο δίπλα έχει να συναγωνιστεί τον Νίκο Βέρτη και το Κέντρο Αθηνών , το ABYS έχει καταφέρει εδώ και μερικούς μήνες να χτίσει το δικό του κοινό . Το καλλιτεχνικό team αποτελείται από τους Άντζελα Βάγια , Αλέξη Πρεβενά , Νίκο Φλωρινιώτη , και την Μαρία Έλεσα με τα μέχρι στιγμής δείγματα τους να αποστομώνουν διθυραμβικά τους αρχικούς επικριτές .

Το μαγαζί πηγαίνει σφαίρα , με τον Χρήστο Αναγνωστόπουλο να αποδεικνύεται άξιος συνεχιστής του ονόματος που του άφησε παρακαταθήκη ο αδικοχαμένος ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου «Νότες Live» στην Ιερά οδό και παράλληλα αδερφός του , Γιώργος . Όσο για αυτό , πιστέψτε μας πως δεν είναι καθόλου εύκολο να επιτευχθεί , γιατί χρειάζονται γερές πλάτες να δώσεις συνέχεια στην ιστορία και τον μύθο .

Απλά του βγάζουμε το καπέλο . 

Μαγκιά του !







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου