Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Η μόνη αλήθεια : Η Μίνα Ευαγγέλου φέρνει τα πάνω κάτω στη νύχτα της Ρόδο !


Δεν έχουν κυλήσει μόλις δύο βδομάδες από την στιγμή εκείνη που η Μίνα Ευαγγέλου πάτησε το πόδι της στη Ρόδο , και σίγουρα η παρουσία της έχει φέρνει πολλές διαφοροποιήσεις ως προς τον "χάρτη" της νυχτερινής διασκέδασης του νησιού .

Με το καλημέρα διαπιστώθηκε πως το καλλιτεχνικό σχήμα του "Άστρα" Live ενδυναμώθηκε ακόμη περισσότερο , προσδίδοντας λάμψη , ταλέντο , φρεσκάδα και σίγουρα γοητεία . Οι συνεργάτες του patra gossip-news.gr  μας μεταφέρουν με βεβαιότητα την πληροφορία που θέλει την διεύθυνση του κέντρου αρκετά ικανοποιημένη ως προς τις μέχρι στιγμής επιδόσεις εκ μέρους της Πατρινής τραγουδίστριας . Η ίδια σε ακόμη μια δουλειά αποφεύγει τις φλυαρίες και τα μεγάλα λόγια , δίνοντας την δική της απάντηση πάνω στην πίστα , όπως αυτή τόσο καλά γνωρίζει . Και έχει κάθε λόγο να πράττει έτσι , όταν γνωρίζει και η ίδια ότι διαθέτει το μαγικό δίπτυχο της  απόλυτης επιτυχίας . Καταφέρνει να συνδυάζει φωνή και κορμί , με την ανταπόκριση και το αρχικό καλωσόρισμα των Ροδιτών να κρίνεται άκρως θετική πρώτη εικόνα για την συνέχεια .

Τα επιτεύγματα της Μίνας Ευαγγέλου αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη σπουδαιότητα και αξία , αν αναλογιστούμε σε τι δύσκολη θέση βρίσκονται σήμερα τα περισσότερα νυχτερινά κέντρα της χώρας . Αυτή αντιθέτως συνεχίζει την δική της πορεία , "σπάζοντας" την κάθε πίστα που ανεβαίνει . Αυτό υλοποιεί σε αυτές τις δύο αναγνωριστικές βδομάδες και στο "Άστρα" Live , με τους φανατικούς θαυμαστές -πελάτες της να την αποθεώνουν κάθε στιγμή .

Απλά μαγκιά της ..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου