Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Γιώργος Δασκαλάκης : Η άφιξη στην Γερμανία και η συνεργασία με τον ... Fenomeno !


Επί Γερμανικού εδάφους ήδη βρίσκεται ο Γιώργος Δασκαλάκης , όπου εκεί τον περίμενε ο στενός του συνεργάτης , ο γνωστός ομογενής καλλιτεχνικός μάνατζερ Fenomeno !

Ο Ροδίτης τραγουδιστής θα εμφανιστεί αυτό το Σάββατο 14 Μαρτίου 2015 στο κέντρο Cavo , μαζί του και η εντυπωσιακή Μαρία Καρλάκη , συνεχίζοντας έτσι το tour των συναυλιών που δίνει αμέσως μετά την λήξη της συνεργασίας του με το κατάστημα Ρομέο .

Και μπορεί το κοινό της Γερμανίας να είναι αρκετά γνώριμο και φιλόξενο προς τον Γιώργο Δασκαλάκη , αφού γεννήθηκε και μεγάλωσε εκεί , αλλά αυτή την φορά η όλη καλλιτεχνική εκδήλωση θα έχει την υπογραφή του Φενόμενο . 

Το ρεπορτάζ του patra gossip-news.gr μπορεί να σας επιβεβαιώσει πως η βραδιά του Σαββάτου 14 Μαρτίου , αναμένεται να είναι Sold Out , αφού η μέχρι στιγμής ζήτηση έχει χτυπήσει "κόκκινο" . Αυτά βλέπει η διεύθυνση του καταστήματος , Νίκος Μουζάκης , Χρήστος Τογκέλος και Γιάννης Λαφάρας , οι οποίοι θα έχουν στο μαγαζί τους έναν από τους πιο πολυσυζητημένους Έλληνες τραγουδιστές των τελευταίων ημερών . Και δεν είναι μόνο το ολοκαίνουργιο σουξέ που τον ακολουθεί , "Μέτρα" , αλλά παράλληλα η εμφάνιση στο CAVO θα αποτελέσει την τελευταία που δίνει ο Γιώργος Δασκαλάκης στην γενέτειρα πόλη του .






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου