Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Τους τα "χώνει" κανονικά... Το «καρφί» Πατρινής τραγουδίστριας προς τους κριτές του «The Voice»



Η δικαιολογία που η κριτική επιτροπή του «The Voice» επέλεξε να πει σε νεαρή συμμετέχουσα που μόλις είχε κοπεί από την επόμενη φάση , δεν άρεσε καθόλου στα αυτιά Πατρινής τραγουδίστριας . 

Ο λόγος για την Ελισάβετ Τζουβέκα , η οποία εκτός από τα εμφανή της προσόντα ως προς τα καλογυμανσμένα της οπίσθια , μας αποδεικνύει αυτή τη φορά ότι διαθέτει και κριτική σκέψη . 

Ως τραγουδίστρια δεν θα μπορούσε να μην παρακολουθεί το μουσικό talent show του Ant1 , χωρίς όμως να ... χαϊδεύει αυτιά . 

Διαβάστε το σχόλιο που ανέβασε μέσα από την προσωπική της σελίδα στο facebook για τα αξιοκρατικά κριτήρια - λέμε τώρα - που ακολουθούνται από την πολυδιαφημιζόμενη κριτική επιτροπή .


Το παΐδι είναι φωνάρα....είναι είκοσί χρονών. ...ερμηνεύει δύσκολο τραγούδι... δν γυρίζει κάνεις να τον δει κ του απαντούν:"απολογούμαι που δν γύρισα","κακιά στιγμή","έχεις χάλια βιμπράτο"....α! Ναι? ??τα κοριτσάκια που δεν ξέρουν τι τους γίνεται και τα επιλέγετε λες κ ακούσατε Mariah Carey μόνο κ μόνο επειδή τα έχετε στις πιστες μαζί σας ???? Έλεος. .Ελλάδα...μουσική. ...ποιοι κρίνουν ποιους????Μια όμορφη νύχτα αγάπες μου!!!!
 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου