Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Αθηνά Πολίτη : Τα 27.000 «κλικαρίσματα» και ο στόχος της να γίνει ... φίρμα !


Είκοσι επτά χιλιάδες (27.000) "κλικαρίσματα" στο youtube μέσα σε λίγες μόνο ημέρες για το μουσικό κομμάτι "Ναι" , το οποίο αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά σουξέ που ακούμε αυτή την περίοδο στη νυχτερινή πιάτσα της συμπρωτεύουσας .

Δείτε το σε οπτικοποιημένη μορφή - Εδώ

Και μπορεί κατά καιρούς να ισχυριζόμαστε πως οι αριθμοί δεν λένε πάντα την αλήθεια , όμως , στην περίπτωση της Αθηνάς Πολίτη ανταποκρίνονται επακριβώς στην ωμή πραγματικότητα . Από την στιγμή που πάτησε το πόδι της στην Θεσσαλονίκη , τα πάντα άλλαξαν στην καριέρα της ως τραγουδίστρια . Ο πρωταγωνιστικός ρόλος που έλαβε στο κέντρο "Μούσες Εν Χορώ" , τράβηξε αμέσως πάνω της την μιντιακή προσοχή και προβολή , με τις εμφανίσεις της να αποτελούν θέμα συζήτησης στα πιο πολυσύχναστα στέκια της πόλης . 

Οι "ζημιές" χιλιάδων ευρώ σε λουλουδοπόλεμο αποτελούν σκηνικά καθημερινότητας για την ανερχόμενη αοιδό , η οποία κέρδισε την εμπιστοσύνη της εργοδοσίας της να συνεχίσει και κατά την καλοκαιρινή σεζόν που ακολουθεί . Λογική εξέλιξη , μιας και τέτοια "πολυεργαλεία" σπανίζουν μέσα στην εποχή της κρίσης και της ύφεσης για τα δεδομένα της νύχτας .

Όλα τα τωρινά στοιχεία και δεδομένα συνηγορούν στο συμπέρασμα πως έφθασε το κατάλληλο timing για την Αθηνά Πολίτη προκειμένου να ανέβει σκαλοπάτι στην καλλιτεχνική ιεραρχία , και να μεταμορφωθεί σε πρώτη "φίρμα" της πίστας . Άλλωστε , το κυνηγάει εδώ και πολλά χρόνια ...

Λέτε ? Γιατί όχι !



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου