Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Billy Nikas : Οι μνήμες του La Vida Loca , η μοναχική πορεία και η επιτυχία του "Selfie" !


Αν και το όνομα του στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας το "έχτισε" μέσω της συμμετοχής του στο γκρουπ La Vida Loca , όμως , πλέον η πορεία του Billy Nikas στο χώρο είναι μοναχική .

Μοναχική με την έννοια ότι εδώ και λίγο καιρό έχει επιλέξει να ακολουθήσει την σόλο καριέρα , με το μέχρι στιγμής δείγμα να τον δικαιώνει απόλυτα . Η κυκλοφορία της τελευταίου κομματιού με τίτλο "Selfie", σημειώνει πολύ μεγάλη απήχηση στην νεολαία και το χώρο των social media , αποτελώντας ένα από τα πρώτα και πιο δυνατά σουξέ των clubs .

Η συγκεκριμένη επιτυχία του ράπερ Billy Nikas σε καμία περίπτωση δεν έχει περάσει απαρατήρητη από τα κορυφαία κέντρα διασκέδασης της χώρας , κυρίως από Αθήνα και Θεσσαλονίκη , οι οποίοι προσπαθούν με νύχια και δόντια να τον κλείσουν , έστω και για μια μοναδική εμφάνιση .

Πολλά συγχαρητήρια και μπράβο να δώσουμε στο φιλαράκι μας , ο οποίος μέσα στην πιο δύσκολη περίοδο για τα δρώμενα της νυχτερινής διασκέδασης , αυτός καταφέρνει να κάνει βήμα μπροστά μέσω της δουλειάς και του τσαμπουκά του .





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου