Σάββατο 23 Μαΐου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΚΟΣΜΟΣ": Με κατάστημα στην Πάτρα ο δράκος του facebook




Κατάστημα στην Πάτρα σε κεντρικό σημείο της Αχαϊκής πρωτεύουσας διατηρεί η οικογένεια του 22χρονου διαδικτυακού δράκου ο οποίος με απόφαση του Συμβουλίου πλημμελειοδικών οδηγήθηκε χθες στη φυλακή.

Πρόκειται για τον γιο πολύ γνωστής οικογένειας εισαγωγέων ο οποίος πιάστηκε να έχει στην κατοχή του περισσότερες αο 500 φωτογραφίες ανηλίκων κοριτσιών πολλά από τα οποία είναι από περιοχές της Δυτικής Ελλάδας.

 Ο κατηγορούμενος μέλος γνωστής εύπορης οικογένειας που ασχολείται με εμπόριο αθλητικών ειδών, φέρεται μέσω της σελίδας του στο Facebook να υπέκλεπτε φωτογραφίες ανήλικων κοριτσιών 13 έως 15 ετών που δημοσιοποιούσαν στις σελίδες τους. Στην συνέχεια με το υλικό αυτό και μέσω μοντάζ δημιουργούσε βίντεο πορνογραφίας μοντάροντας τα πρόσωπα των κοριτσιών πάνω σε αυτά πρωταγωνιστριών πορνό.

Ο νεαρός απειλώντας τα θύματα του με δημοσιοποίηση του κατασκευασμένου υλικού τα έπειθε να προβαίνουν σε ερωτικά παιχνίδια διαδικτυακά και τα κατέγραφε. Στην δικογραφία αναφέρεται πως στην περίπτωση μίας ανήλικης είχε καταγράψει 14 βίντεο, σκηνοθετώντας ερωτική ταινία μιας ώρας.

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κατέσχεσε κατά την σύλληψη του δεκάδες βίντεο με αντίστοιχο περιεχόμενο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου