Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Τρέμει τραγουδίστρια: Είχε "χορηγό" τον γιό του κροίσου με την κοκαϊνη



Μετά από παρακολούθηση της δράσης του εγκληματικού κυκλώματος, την Κυριακή 21 Ιουνίου, οργανώθηκαν παράλληλες επιχειρήσεις της Αστυνομίας, με τη συνδρομή της Ελληνικής Ακτοφυλακής, στις περιοχές της Τροιζηνίας, Μεσσηνίας και Ηγουμενίτσας, καθώς και σε διάφορες περιοχές της Αττικής (Βουλιαγμένη, Γλυφάδα, Σαρωνίδα, Άλιμος, Παλαιό Φάληρο, Καλλιθέα, Αγία Βαρβάρα). Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων αυτών, συνελήφθησαν τα μέλη των εγκληματικών οργανώσεων, μεταξύ των οποίων και τα αρχηγικά. Ένας εξ' αυτών ήταν και ο γιος του γνωστού επιχειρηματία, που κυκλοφορούσε με πολυτελή αυτοκίνητα και έκανε μεγάλη ζωή".


Κάπως έτσι ολοκληρωνόταν χθες το δελτίο τύπου της Αστυνομίας για την επιχείρηση που στέφθηκε με επιτυχία και τσάκωσε μια ντουζίνα εμπόρους ναρκωτικών. Ανάμεσα στα αρχηγικά μέλη της συμμορίας και ο γιός Έλληνα Κροίσου ο οποίος έφερνε την κόκα μέσα σε κρέατα και κάθε τόσο άλλαζε συντρόφους και αυτοκίνητα.

Μάλιστα , θεωρείτο από μετρ και ανθρώπους της νύχτας γνωστός λαγός και χορηγός τραγουδιάρων, οι οποίες έβλεπαν τον πλούτο την έπεφταν από κοντά και με αντάλλαγμα τον "έρωτα" και το σεξ τους λάμβαναν δώρα σε ευρώ για τα έξοδα των cds τους.


Μάλιστα από χθες μια πολύ συγκεκριμένη τραγουδίστρια η οποία μάλιστα είχε περάσει και από talent Show τραγουδιού έτρεμε από τα νεύρα της καθώς είχε τον συγκεκριμένο γόνο ως μόνιμο χορηγό. Τι σημαίνει αυτό; Κάθε μήνα είχε το μηνιάτικο της και αυτή ήταν υποχρεωμένη όποτε την καλούσε ο πελατάκος να ανταποκριθεί στα "θέλω του'. Με το αζημίωτο.


Η "σχέση" αυτή ήταν γνωστή μόνο σε μυημένος παρέες της Βούλας και της Γλυφάδας με την τραγουδίστρια να εξομολογείται- ανάμεσα σε άλλα- λεπτομέρειες για την επικοινωνία που είχε με τον καλό της μέσω μηνυμάτων και τον φόβο της για ενδεχόμενο εμπλοκής του ονόματος της στην ιστορία.


πηγή : wifinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου