Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Μια στιχουργός φέρνει τα πάνω κάτω στην νυχτερινή Αθήνα - Φώτος !


Της ζητήθηκε να μπει μπροστά και αυτή δεν δείλιασε να ενδώσει στην πρόκληση .

Ο λόγος για την γνωστή στιχουργό Κέλλυ Κοκονδίνη , η οποία εδώ και μερικές βδομάδες έχει φέρει νέο αέρα στο Solo Music War , στο Μπουρνάζι . Με τα καλημέρα έκανε αισθητή την παρουσία της , με δεκάδες φίλους να την επισκέπτονται στο νέο της στέκι . Ο κόσμος την γουστάρει και της το δείχνει σε καθημερινή βάση , με την Κέλλυ Κοκονδίνη να τους υποδέχεται σε ένα από τα καλύτερα μαγαζιά της νυχτερινής Αθήνας . Λογική εξέλιξη αν αναλογιστούμε ότι αξιοποιεί τα κονέ που έχει κάνει από τον καλλιτεχνικό κόσμο , διατηρώντας στενές επαφές με τις μεγαλύτερες φίρμες του λαϊκού πενταγράμμου . 

Οι πληροφορίες του "patra gossip-news.gr" αναφέρουν πως η ιδιοκτησία του κέντρου δείχνει αρκετά ικανοποιημένη μαζί της , αφού ο τζίρος του μαγαζιού έχει ανέβει κατά πολύ . Και τα συγκεκριμένα κατορθώματα μέσα στην καρδιά της κρίσης , στοιχείο που μεγεθύνει ακόμη περισσότερο τα κατορθώματα της .

Παράλληλα , η Κέλλυ Κοκονδίνη δεν σταματάει να δημοσιεύει στο facebook φωτογραφικό υλικό από τις πολεμικές καταστάσεις που συναντάμε στο Solo , αποδεικνύοντας μας ακόμη το πόσο sexy γυναίκα είναι . 













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου