Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Γιατί έδιωξαν τον Μάρκο; Διαβάστε από πότε τα γράφαμε!!!

unnamed

Το θέμα των τελευταίων ωρών στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ δεν είναι άλλο από την αποχώρηση του Μάρκου Σεφερλή από το πρωινό του Mega.
Η είδηση έχει κάνει το κύκλο της και έχει περάσει απ όλα τα media και έχει σχολιαστεί από πολλούς. Πιο πολύ και από το Βαρουφάκη συζητήθηκε λέμε.  Για εμάς πάλι δεν ήταν κάτι νέο αφού από τις αρχές Ιουνίου σας είχαμε γράψει πως ο Μάρκος δεν έχει μέλλον στο πρωινό μιας και  το κανάλι είχε χαλαστεί μαζί του.

Για ακόμη μια φορά επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ μας και μπορεί ο Μάρκος να μη συνεχίσει, αυτό δεν σημαίνει πως  η συνάντηση όπου πάρθηκαν οι αποφάσεις δεν έγινε σε καλό κλίμα. Αυτό τουλάχιστον βγήκε προς τα έξω. Στην ουσία το μεγάλο πρόβλημα ήταν η μη αξιοποίηση της Τσαβαλιά. Και στην τελική ο Μάρκος πήρε το μέρος της… μετά τα όσα συνέβησαν με διάφορους και διάφορες κατα την διάρκεια της χρονιάς και αποχώρησε. Βεβαίως για να είμαστε απολύτως σωστοί… η μπλόφα του ηθοποιού δεν έπιασε και αυτό τον οδήγησε στην έξοδο.

Ρε τον Ουγγαρέζο. Έμαθα πώς σήμερα ξεκίνησε διακοπές και πως όλη την ώρα ήταν κολλημένος στο κινητό για να διαβάζει τις εξελίξεις.

Τι δεν πιστεύετε; Θα σας τον έχω αύριο… φαρδύ πλατύ…

πηγή : nassos blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου