Τρίτη, 21 Ιουλίου 2015

Άντζελα Δημητρίου: Με απάτησε με μία λουλουδού του ελέους, έσπασα όλο το σπίτιΗ Άντζελα Δημητρίου, σε κάθε συνέντευξη της είναι αποκαλυπτική. Σχεδόν πάντα, οι δηλώσεις της, συζητιούνται. 

Αυτή την φορά, μίλησε στο «Πρώτο Θέμα» και αναφέρθηκε στη απιστία που έχει βιώσει στο παρελθόν «Με απάτησε. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από αυτό. Είσαι με έναν άνθρωπο που τον φροντίζεις ,είσαι δίπλα του με αγάπη και σε αντιμετωπίζει κατά τέτοιο τρόπο. Τον συγκεκριμένο σύντροφο δεν τον ήξερε πριν από τη σχέση μας ούτε η ίδια η μητέρα του. Τον έκανα γνωστό, τον έμαθε όλος ο κόσμος έδινε συνεντεύξεις σε τηλεοράσεις, περιοδικά εφημερίδες και ξαφνικά έμαθα ότι με απάτησε με μία λουλουδού του ελέους! Δεν έχω τίποτα με την οποιαδήποτε δουλειά κάθε γυναίκας. Αλλά σκέψου ότι είσαι με μία σταρ, έχεις μία γυναίκα με προσωπικότητα δίπλα σου, δεν μπορείς να την υποτιμάς».
Η τραγουδίστρια, δεν θέλησε να αποκαλύψει αν αναφέρεται στον πρώην σύζυγο της Γιώργο Τρούπη. Πέρασε δύσκολα εκείνο το διάστημα «Έπαθα μεγάλη ζημιά. Τρελάθηκα. Δεν το περίμενα. Κάτι με έτρωγε μέσα μου, αλλά έλεγα «Αποκλείεται». Έκανε περίεργες κινήσεις. Έφευγε νωρίς από το σπίτι με την αιτιολογία ότι και καλά πάει στο Μπουρνάζι για καφέ. Έπαθα σοκ όταν συνέβη».
-Πως το διαχειρίστηκες; «Ξέσπασα. Έσπασα όλο το σπίτι, τα πιάτα, τα ποτήρια ό,τι υπήρχε. Συνέβη μάλιστα τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων. Δεν θέλω όμως να μιλώ άλλο γι΄ αυτό. Μου κάνει κακό», αποκάλυψε η Άντζελα Δημητρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου