Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Μας ψέκασε, μας σκούπισε, μας τελείωσε: Η πιο καυτή καθαρίστρια του πλανήτη! (PHOTOS)

Μας ψέκασε, μας σκούπισε, μας τελείωσε: Η πιο καυτή καθαρίστρια του πλανήτη! (PHOTOS)

Φωτιές έχει ανάψει με την εμφάνισή της η 23χρονη καθαρίστρια Rita Mattos που προτίθεται να ποζάρει γυμνή με μια πολύ καλή προσφορά.
Η σέξι καθαρίστρια από το Ρίο Ντε Τζανέιρο έγινε διάσημη μέσα σε μια νύχτα από τις φωτογραφίες της με τη στολή στο Facebook.
Οι φωτογραφίες της εν δράσει με την πορτοκαλί φόρμα έγιναν γρήγορα viral και πλέον κάνουν τον γύρο του κόσμου.
Γρήγορα απέκτησε το παρατσούκλι "Sweeper Babe", ενώ οι φωτογραφίες της με αποκαλυπτικό μπικίνι τρέλαναν κόσμο!

Η Rita Mattos, που αμοίβεται με 400 λίρες τον μήνα, επέκρινε τους θαυμαστές της για διακρίσεις κατά των λιγότερο όμορφων γυναικών συναδέλφων της αλλά περιμένει την κατάλληλη προσφορά για να ποζάρει γυμνή.
"Οι άνθρωποι εκπλήσσονται όταν βλέπουν μια όμορφη κοπέλα που εργάζεται ως καθαρίστρια στον δρόμο.Ξυπνά κάθε μέρα στις 4.20 το πρωί και δουλεύει μέχρι και 12ωρα, καθαρίζοντας δρόμους και αποφράζοντας αποχετεύσεις στη δυτική συνοικία Realengo.
Οι άντρες τη φλερτάρουν εν ώρα εργασίας, αλλά όπως σημείωσε δεν περίμενε ποτέ ότι η δουλειά της θα την κάνει εθνικό σύμβολο του σεξ.
Η πρασινομάτα καθαρίστρια που βγαίνει με έναν συνάδελφό της τα τελευταία 7 χρόνια σοκαρίστηκε όταν διαπίστωσε πως οι φωτογραφίες της έχουν μοιραστεί χιλιάδες φορές.
Έχει αποφασίσει πλέον να εκμεταλλευτεί τη δημοσιότητά της και να δοκιμάσει την τύχη της ως μοντέλο. "Είμαι εδώ για όποιες ευκαιρίες προκύψουν και θα εξαρτηθεί από την προσφορά", υπογράμμισε.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου