Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Σάμος: Αυτό το μπάνιο θα μείνει αξέχαστο σ' όλους! Βγήκαν από την θάλασσα και άρχισαν να απαθανατίζουν την στιγμή! (VIDEO)

Σάμος: Αυτό το μπάνιο θα μείνει αξέχαστο σ' όλους! Βγήκαν από την θάλασσα και άρχισαν να απαθανατίζουν την στιγμή! (VIDEO)

Ντόπιοι αλλά και τουρίστες έζησαν καταστάσεις που θα θυμούνται για καιρό στην παραλία στο Ποτάμι Καρλοβάσου...

Είναι απίστευτες οι εικόνες που αντικρίζουν καθημερινά τουρίστες αλλά και οι κάτοικοι της Σάμου, καθώς λαθρομετανάστες αποβιβάζονται στο νησί οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, ακόμη και στα πιο πολυσύχναστα μέρη. Στην πλειοψηφία τους είναι Σύριοι, που έρχονται από τα τουρκικά παράλια με δουλεπορικά σκάφη.




Χαρακτηριστικό παράδειγμα των όσων συμβαίνουν, είναι τα βίντεο που δημοσιεύει η ''Σαμιακή Γνώμη'', όπου ένα σκάφος γεμάτο με λαθρομετανάστες φτάνει σε μια από τις πιο πολυσύχναστες παραλίες του νησιού (στο Ποτάμι Καρλοβάσου), με τους μετανάστες να αποβιβάζονται μπροστά σε λουόμενους τουρίστες.
ΦΩΤΟ από i-samos.gr

Το λιμεναρχείο Σάμου είχε μια επιτυχία χθες το μεσημέρι, όταν συνέλαβε έναν 45χρονο Τούρκο διακινητή, στην θαλάσσια περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου, όπου λίγο νωρίτερα είχε αποβιβάσει 22 λαθρομετανάστες. Ο διακινητής εντοπίστηκε από σκάφος του λιμενικού και μετά από καταδίωξη συνελήφθη και φυσικά κατασχέθηκε και το σκάφος του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου