Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Το κύκλωμα στη Μύκονο οι βίζιτες και η ξαφνική επιστροφή στην Αθήνα



Λίγο οι έκτακτες εκλογές, λίγο η εποχή-διανύουμε τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου- λίγο το ροζ κύκλωμα που εξαρθρώθηκε στη Μύκονο με εγκέφαλο Λιμενικό που πάσαρε κομμάτια σε πορτοφολάδες... ε... δε θέλει και πολύ για να φύγουν οι «θεές» από το νησί των κουνιστών και να επιστρέψουν στην πρωτεύουσα.

«Θεές» που περιμένουν ώρες στον πλαστικό-φίλο τους για να βάλουν στήθος, να φουσκώσουν χειλάκι, να σμιλέψουν κωλαράκι μπας και έχουν στο μέλλον καλύτερη τύχη.

Οι "τατάνες αυτές" βγάζουν γούστα όχι μόνο στη Μύκονο και στη Σίφνο όπου και πάνε με τον φλώρο-εφοπλιστή-σκαφάτο «φίλο» , αλλά και στην Αθήνα όπου μένουν μόνιμα. Τις περισσότερες φορές σε δυάρια και τριάρια στα νότια προάστια. Και τα σπίτια βεβαίως είναι μια ευγενική προσφορά των μόνιμων πελατών.

Και μην ρωτήστε γιατί στην Αθήνα...Διότι στην Αθήνα εξασφαλίζουν τα πάγια. Τα νησιά... ειδικά το καλοκαίρι... προσφέρουν το εξτραδάκι. Το κερασάκι στην τούρτα αδέρφια. Η είδηση για την εξλάρθψση του κυκλώματος έφερε στην αρχή παγωμάρα σε πολλές. Ειδικά στις Ελληνίδες που μετά τα κάπιταλ κοντρόλς υποχρεώθηκαν να κατέβουν στα 80 ευρώ και να χάσουν τις χιλιάρες και τα δώρα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου