Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΓΡΙΝΙΟ : Πέντε άτομα ξυλοκόπησαν έναν 38χρονο μέσα σε καφενείο- ΥΠΟΨΙΕΣ ΓΙΑ "ΜΠΡΑΒΙΛΙΚΙΑ"



Περιστατικό ξυλοδαρμού στο κέντρο του Αγρινίου, δείχνει να προβληματίζει σοβαρά τις αστυνομικές Αρχές. Πληροφορίες αναφέρουν ότι μεταξύ άλλων εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο πίσω από την επίθεση να κρύβονται κυκλώματα προστασίας, τα οποία πλέον βάζουν στόχο και τα ...καφενεία!

Την περασμένη Δευτέρα έπεσε θύμα ξυλοδαρμού ένας 38χρονος.  Δέχθηκε επίθεση από πέντε  άνδρες, επειδή τον πέρασαν για …ιδιοκτήτη καφενείου.  Τον χτύπησαν μια φόρα στο πρόσωπο και στην συνέχεια τον απείλησαν με αιχμηρό αντικείμενο.
Το θύμα την ώρα της επίθεσης αντικαθιστούσε την ιδιοκτήτρια καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, η οποία απουσίαζε.
Ο 38χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου ελαφρά τραυματισμένος ενώ άμεση ήταν η επέμβαση της αστυνομίας.
Ο παθών υπέβαλε μήνυση και η Αστυνομία  αναζητεί τους δράστες του ξυλοδαρμού.  Τα τρία από τα πέντε άτομα,  ήταν γνωστά στο θύμα.  Πρόκειται για έναν 28 ετών, έναν 20χρονο, και έναν 36χρονο.
Η υπόθεση παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον, καθώς ένα από τα ενδεχόμενα που εξετάζεται είναι αν πίσω από την περίεργη επίθεση κρύβονται υποθέσεις που συνδέονται με κυκλώματα προστασίας που ενδεχομένως δρουν στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας.
Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο, θα σημαίνει ότι μια έκνομη δραστηριότητα που κάποτε αναπτυσσόταν τη νύχτα, μετατοπίζεται πια την ημέρα κι επεκτείνεται σε χώρους που δεν θα περίμενε κανείς να υπάρχει αντικείμενο δράσης.
πηγή : dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου