Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΟΤAL GUIDE: Όλα τα σχήματα στα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας για το χειμώνα 2015-2016!

ΤΟΤAL GUIDE: Όλα τα σχήματα στα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας για το χειμώνα 2015-2016!

Όπως φαίνεται, όλα είναι έτοιμα για τη χειμερινή σεζόν στα μπουζούκια της Αθήνας και τα σχήματα που θα πλαισιώσουν τα νυχτερινά κέντρα της πρωτεύουσας για το χειμώνα 2015-2016. Πολλοί ήταν οι καλλιτέχνες που παρέμειναν στο κέντρο που εμφανίστηκαν την περασμένη σεζόν, πολλές όμως ήταν και οι ευχάριστες μετακινήσεις. Τέλος συναντάμε και μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής που ακόμα δεν έχουν καταλήξει σε κάποια συμφωνία. Αναλύοντας τα σχήματα στα μπουζούκια το φετινό χειμώνα 2015-2016 θα λέγαμε ότι :
Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ο Πάνος Κιάμος θα συνεχίσει τις εμφανίσεις του στο «Club 22» στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 22, μιας και η συνεργασία αυτή κρίνεται κάτι παραπάνω από πετυχημένη τα 3 προηγούμενα χρόνια. Στο πλευρό του θα τραγουδήσει η Στέλλα Καλλή και το συγκρότημα των Kings. Στο άλλο μαγαζί της επιχείρησης του κ. Πολίτη, το Central Live δεν υπάρχει ακόμα κάποια είδηση για κάποιο σχήμα που θα τραγουδήσει.
Στο «Έναστρον» για ακόμη μια χρονιά θα τραγουδήσει ο Βασίλης Καρράς μετά από την περσινή του συνεργασία με τους Ρόκκο-Ζαχαράτο-Αμαρυλλίς. Η έκπληξη στο σχήμα φέτος γίνεται με την προσθήκη του Γιώργου Μαζωνάκη που μετά τις πετυχημένες σεζόν του σε Φωταέριο και teatro Music Hall είναι έτοιμος για ακόμη μια μεγάλη συνεργασία.
Λίγα μέτρα πιο κάτω στο «Κέντρο Αθηνών» η επιβλητική παρουσία του Νίκου Βέρτη θα εμφανιστεί για ακόμη μια χρονιά. Ο δημοφιλής τραγουδιστής συνεχίζει με φόρα από το καλοκαίρι του 2015, όπου τραγούδησε για τους θαυμαστές του στο Ακρωτήρι Club από τον Ιούνιο μέχρι τον Οκτώβριο. Η ευχάριστη είδηση έρχεται από το έτερο μαγαζί των επιχειρήσεων του κ. Τσακουμάκου με τη φημολογούμενη συνεργασία -στο χώρο του πρώηνVilla Mercedes με το Σάκη Ρουβά και την πιθανότητα επανεμφάνισης του σε πίστα της Αθήνας με τις λεπτομέρειες να μην είναι ακόμα γνωστές.
merc1
Κατηφορίζοντας προς την Ιερά Οδό συναντάμε το «Acro Club» όπου ο Γιώργος Σαμπάνης και ηΤάμτα θα εμφανιστούν για ακόμη μια χρονιά μαζί σε μια δοκιμασμένη πετυχημένη συνταγή. Δίπλα του στο «Φως» ακούγεται ότι θα ξεκινήσει το σχήμα Βιτάλη - Ασλανίδου και πιθανώς θα πλαισιώνεται και από τη Γλυκερία. Το περσινό σχήμα του «Φως», το δίδυμο Θεοδωρίδου - Θεοφάνους μεταφέρεται στο άλλο νυχτερινό κέντρο των επιχειρήσεων Μαρασούλη στο «Vox». Αναφορικά με την ιστορική πίστα της «Ιερά Οδός» δεν είναι ακόμα γνωστό το σχήμα που θα εμφανίζεται με τις φήμες να μιλούν για πιθανή επιστροφή του Νότη Σφακιανάκη σε συνεργασία έκπληξη. Τέλος και το νυχτερινό κέντρο «Βοτανικός» δεν έχει ακόμα κάποιο ανακοινώσιμο σχήμα για το χειμώνα
Στο χώρο του «Φωταέριο» 4711 θα βρούμε τον ανατρεπτικό Διονύση Σχοινά. Η ομάδα του 4711 και ο Διονύσης Σχοινάς κατεβαίνει στο κέντρο της Αθήνας και ετοιμάζεται να μας μεταφέρει στο νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι, τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε πέρυσι στην «Αυτοκίνηση» και τα 2 καλοκαίρια στη Μύκονο. Αντίστοιχα στην «Αυτοκίνηση» στο Μαρούσι θα δούμε φέτος το Στέλιο Ρόκκο σε εμφάνιση έκπληξη
merc3
Συνεχίζουμε με τα νυχτερινά κέντρα στη Λεωφόρου Συγγρού. Η συνεργασία Οικονομόπουλος - Χολίδης στο Fever είναι γεγονός με πιθανολογούμενη ημερομηνία έναρξης τα μέσα Νοεμβρίου. Λίγο πιο κάτω στο Caramela live επιστρέφει μετά από χρόνια ο Πάνος Καλίδης για διασκέδαση μέχρι το πρωί. Στο Διογένης στη Λεωφόρο Συγγρού και Αμφιθέας θα δούμε ξανά τον Αντώνη Ρέμο να μας τραγουδάει τις διαχρονικές επιτυχίες του χωρίς να είναι ακόμα γνωστοί οι καλλιτέχνες που θα τον πλαισιώσουν. Διογενης Studio - Ρέμος σε μια διαχρονική συνεργασία που συγκαταλέγεται στις κορυφαίες επιλογές διασκέδασης.
merc4
Στην Παραλιακή, το Ποσειδώνιο διατήρησε το Γιάννη Πλούταρχο στο σχήμα μιας και ο δημοφιλής καλλιτέχνης είχε μια πολύ πετυχημένη συνεργασία με τον Κώστα Μαρτάκη τους προηγούμενους μήνες. Ποσειδώνιο - Πλούταρχος ξανά μαζί με τη Φανή Δρακοπούλου να τον συνοδεύει επί σκηνής. Στο Frangelico από τα μέσα Οκτωβρίου θα έχουμε το σχήμα έκπληξη Αντύπας - Μενιδιάτης στο Frangelico που αναμένεται να έχει ανάλογη συνέχεια με το προηγούμενο όπου το δίδυμο Χολίδη-Μενιδιάτη έκλεψε την παράσταση το καλοκαίρι 2015.
merc2
Στο Θέα, ο Νίκος Οικονομόπουλος ξεκίνησε με τη Λένα Παπαδοπούλου από τον Αύγουστο μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου διήμερο παραστάσεων. Στο Fantasia Live την ίδια περίοδο εμφανίζεται η Πέγκυ Ζήνα με το Νίκο Μακρόπουλο. Τέλος, στο teatro Music Hall θα συναντήσουμε το σχήμα Πάολα-Αργυρός.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου