Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Πρεμιέρα απόψε για ARENA - ROMEO - Τι θα συναντήσετε - Αναλυτικό ρεπορτάζ !


Έχει φτάσει η ημέρα , συγκεκριμένα έπεται η καθοριστική βραδιά εντός λίγων ωρών , που οι πράξεις καταλαμβάνουν τη θέση των προγνωστικών και των προβλέψεων .

Με το δεξί επιθυμούν να κάνουν ποδαρικό για τον φετινό χειμώνα στη νυχτερινή διασκέδαση της πόλης , το Arena με το Romeo , μιας και απόψε το βράδυ έχει προγραμματισθεί η  πρώτη τους εμφάνιση .  Και τα δύο κέντρα φαίνεται πως ακολουθούν πιστά την ρήση του Αριστοτέλη Ωνάση ,"Ποτέ μην αρχίζεις μια δουλειά, αν ο φόβος της ήττας επισκιάζει την προοπτική της νίκης "  , εστιάζοντας αποκλειστικά στα του οίκου τους και όχι στο πως κινείται ο άμεσος ανταγωνιστής . Το ρεπορτάζ του "patra gossip-new.gr" μπορεί να σας διαβεβαιώσει πως δόθηκε πολύ μεγάλη προσοχή στις πολύωρες καθημερινές πρόβες που διήρκεσαν για δύο περίπου βδομάδες , αφού αποτελούν το σημείο κλειδί σε κάθε μπουζουξίδικο .


Στην Όθωνος Αμαλίας ξεχωρίζει η τριπλέτα των Νίκο Μανιάτη - Μίνα Ευαγγέλου - Νίκο Κούφη , οι οποίοι θα αναλάβουν να ... τρέξουν το μαγαζί . Θα είναι τα " πρώτα βιολιά" , με την οικογένεια Κόζη να έχει επενδύσει πάρα πολλά στην αρμονική τους συνύπαρξη επί πίστας . Πάντως , αξίζει να σταθούμε και στα υπόλοιπα πρόσωπα του καλλιτεχνικού σχήματος , ξεχωρίζοντας τους Γιάννη Λαμπρόπουλο , Γιώτα Βατίτση , Δήμητρα Λυμπέρη , Κωνσταντίνα Καρβουνιάρη και τον Γιώργο Σαλεμή . 

Tιμή φιάλης : 90 ευρώ /4 άτομα .
Τηλ. Επικοινωνίας : 2610.45.00.95
Διεύθυνση :Όθωνος Αμαλίας & Αμαλίας 1


Στην "απέναντι όχθη" , εννοώντας το κέντρο του Παναγιώτη Βασιλειάδη , τα πάντα περιστρέφονται γύρω από τον Κώστα Καραφώτη . Λογική εξέλιξη , μιας και αναφερόμαστε σε έναν τραγουδιστή Α κατηγορίας , η πορεία του οποίου στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας συνδέεται με επιτυχίες και σημαντικές συνεργασίες . Η γυναίκα που θα τον πλαισιώσει θα είναι η γνώριμη προς το κοινό της Πάτρας , Εύα Μπάιλα , με τον Σπύρο Νιάχο να αποτελεί το ...κερασάκι της τούρτας .  Παντελής Καστανίδης- Μαργαρίτα Γάλαρη-Ερμιόνη Γρηγορίου -Φρύνη Βλάχου και η Ιουλία Καλλιμάνη , συμπληρώνουν το puzzle των καλλιτεχνικών παρουσιών . 

Τιμή φιάλης : 90 ευρώ/4 άτομα
Τηλ. Επικοινωνίας: 2610.421.090 & 6932.480.080
Διεύθυνση : Πανεπιστημίου 370





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου