Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Μόνο Εδώ : Τρελαμένοι με την Μίνα Ευαγγέλου οι Κοζαίοι - Ιδού ο λόγος !


Είναι ωραίο να καταγράφεις -ειδικά αυτή την εποχή της μιζέριας και της κατήφειας- ανθρώπους να διασκεδάζουν ... Και όσοι προτιμούν την Αρένα , το διασκεδάζουν με την ψυχή τους . 

Και μπορεί πέρσι το κέντρο στην Όθωνος Αμαλίας να πραγματοποιήσε εξίσου υψηλές πτήσεις , όμως το φετινό της ξεκίνημα εμπεριέχει το "κερασάκι της τούρτας" που αποσκοπούν όλα τα μπουζουξίδικα . 

Φυσικά , αναφερόμαστε στο "λουλουδικό" . Εκεί είναι το ζητούμενο και το σημείο -κλειδί για να δεις το ταμείο σου γεμάτο το πρωί . Κατά πόσο όμως στην εποχή της ύφεσης η συγκεκριμένη σκέψη είναι ρεαλιστική .? Στην φετινή Αρένα όλα μπορούν να συμβούν . Ακόμη και καταστάσεις που μόνο πριν χρόνια έβλεπαν τα μάτια μας . 

Το μερίδιο του λέοντος χρεώνεται φυσικά στην Μίνα Ευαγγέλου , η οποία δείχνει αναγεννημένη , απαλλαγμένη από παλιότερες εμπειρίες . Αυτό που λέμε ... στα καλύτερα της . Η απόφαση της να συνεργαστεί με την οικογένεια Κόζη , ως μετέπειτα βήμα στην καριέρα της στην μετά Ρομέο εποχή , μόνο θετικά της βγαίνει  . Η καλλιτεχνική της ωρίμανση  , η αύρα της νικήτριας που βγάζει κάθε φορά που ανεβαίνει στην πίστα , η μεγάλη αυτοπεποίθηση στις δυνατότητες της , όπως και το ελεύθερο που οι οικογένεια της έχει δώσει , αποτελούν τους βασικούς λόγους της επιτυχίας της . Και με τον όρο επιτυχία δεν αναφερόμαστε μόνο στο χειροκρότημα των θαμώνων του κέντρου , ή στις χαιρετούρες με τα μπροστινά τραπέζια , αλλά στο ύψος της "ζημιάς" .

Και μέχρι στιγμής η Μίνα παίζει .. μπάλα μόνη της . Άλλωστε , το γνωρίζει το έργο και οι πράξεις της το αποδεικνύουν .

Αυτή είναι η ωμή αλήθεια .





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου