Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Η Πατρινή επιχείρηση που "αλωνίζει" τα κρουαζιερόπλοια !


Σε μια εποχή που η οικονομική κρίση έχει συρρικνώσει επικίνδυνα την αγορά και το επιχειρείν , είναι πολύ σημαντικό να βλέπουμε και την άλλη όψη του νομίσματος . 

Η πιο χαρακτηριστική περίπτωση που η φράση μας βρίσκει ανταπόκριση ακούει στο όνομα της  "Αυγό-Fresh" , η πορεία της οποίας χαρακτηρίζεται σταδιακά ανοδική . Και μπορεί η έδρα της τα τελευταία 10 χρόνια να είναι το Μαζαράκη Αχαΐας , όμως η φήμη της έχει εξαπλωθεί σε ολόκληρη την χωρά . Φυσικά , αυτό οφείλεται στην δραστηριότητα της επιχείρησης , η οποία έχει ξεπεράσει τα στενά όρια της Πάτρας , αποδεικνύοντας την δυναμική της σε καταστάσεις που μόνο οι ... ζόρικοι αντέχουν . 


Το να προτιμούν την "Αυγο-Fresh" εστιατόρια μας ακούγεται συνηθισμένο στα αυτιά μας , όταν όμως ολόκληρα κρουαζιερόπλοια την εμπιστεύονται για την τροφοδοσία τους ....σίγουρα αυτό δεν περνάει έτσι στο ντούκου . 

Γιατί όπως αναφέρει και ένα ρητό του σοφού λαού , δυνατός γίνεσαι μόνο όταν συναναστρέφεσαι με τους δυνατούς . Και αυτό η "Αυγό-Fresh" το έχει κερδίσει με το ... σπαθί της .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου