Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Γιώργος Βελισσάρης : Οι "ζημιές" , τα χιλιάδες ευρώ και η σύγκριση με Πάολα - Παντελίδη !


Η φωτογραφία είναι αμοντάριστη και προέρχεται από την χθεσινοβραδινή εμφάνιση του Γιώργου Βελισσάρη που έδωσε στο Πέτα Αχαΐας .

Τι κι αν η εκδήλωση ήταν καθοριστεί να γίνει στην αρχή της βδομάδας , Τρίτη , και όχι μέσα στη σιγουριά που σου δίνει το Σαββατοκύριακο , τι κι αν οι εμφανίσεις του είναι συνεχόμενες και χωρίς διακοπή , τι κι αν τα περισσότερα χειμερινά μπουζουξίδικα έχουν ανοίξει .... Όμως , τίποτα δεν μπορεί να ανακόψει τη φόρα και την δυναμική του . Πλέον , το ζητούμενο δεν είναι αν θα γεμίσει ο χώρος εκδήλωσης , αυτό θεωρείται δεδομένο , αλλά το ερωτηματικό συνίσταται στο μέγεθος της "ζημιάς" που θα εξελιχθεί . 

Την ίδια κατάσταση συναντήσαμε και λίγες ώρες νωρίτερα . Με το που ανέβηκε στη σκηνή το "Πριγκιπόπουλο" , δεκάδες σαμπάνιες σχηματίστηκαν σε στοίβες , μέχρι το ύψος της κεφαλής του δημοτικού τραγουδιστή . Και μπορεί όσοι έδωσαν το παρών στην εκδήλωση στο Πέτα να έμειναν με το στόμα ανοιχτό , όμως οι πιστοί ακόλουθοι του Γιώργου Βελισσάρη έχουν συνηθίσει σε τέτοιες εικόνες . Είναι ο καλλιτέχνης που μέσα στην πιο δύσκολη οικονομική εποχή για τα δρώμενα της νύχτας , αυτός "γιγαντώθηκε" . Η προέλευση του κόσμου που σημειώνει σε κάθε δουλειά που πραγματοποιεί , μόνο με δύο ονόματα του λαϊκού πενταγράμμου μπορεί να συγκριθεί . Με του Παντελίδη και της Πάολας .

Αυτή είναι η μοναδική αλήθεια και σας την μεταφέρει το "patra gossip-news.gr" !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου