Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Παπάς μεγαλομέτοχος, Παπαδάκης πρόεδρος-Παρασκευή η παρουσίαση!



Η ΠΑΕ Παναχαϊκή επισημοποίησε την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς, ανακοινώνοντας ότι ο Νίκος Παππάς κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, ενώ πρόεδρος παραμένει βέβαια ο Νίκος Παπαδάκης.

Μετά από αρκετά χρόνια στην ιδιοκτησία του Αλέξη Κούγια, η Παναχαϊκή αποκτά άλλον μεγαλομέτοχο, τον επιχειρηματία, Νίκο Παππά! Με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της, η ΠΑΕ επιβεβαίωσε τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών και εξήγγειλε τις επόμενες ενέργειες, ενώ την προσεχή Παρασκευή στις 8 το απόγευμα στην Πάτρα θα λάβει χώρα η παρουσίαση της ομάδας στους δημοσιογράφους και στους τοπικούς φορείς.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκή:
"Η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ και επισήμως έχει ήδη αλλάξει χέρια καθώς ολοκληρώθηκαν οι τυπικές και ουσιαστικές διαδικασίες και πλέον το 90% του μετοχικού κεφαλαίου περιήλθε στην κατοχή του Νίκου Παπαδάκη.
Μετά από αυτές τις εξελίξεις είναι ευνόητο ότι ανοίγει ο δρόμος για την συγκρότηση του Νέου Δ.Σ. της Π.Α.Ε. κάτι που αναμένεται να συμβεί εντός των προσεχών ημερών.
Παράλληλα η Π.Α.Ε. έχει ήδη ετοιμάσει τον σχετικό φάκελο ο οποίος θα αποσταλεί τις επόμενες μέρες στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ώστε να είναι καθόλα εντάξει στη θεσμική της σχέση με τους φορείς της Πολιτείας και του Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου".
Η ανακοίνωση:
Στην κορύφωσή τους βρίσκονται οι προετοιμασίες για την βραδιά των αποκαλυπτηρίων της νέας Παναχαϊκής.
Το βράδυ της Παρασκευής, στις 8, η Π.Α.Ε. οργανώνει εκδήλωση – παρουσίαση της νέας ταυτότητας της. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα Gala, που οι οργανωτές διαβεβαιώνουν ότι θα έχει αρκετές εκπλήξεις κατά τη διάρκεια των παρουσιάσεων και πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχειου «Αστήρ».
Οι επιτελείς της Παναχαϊκής έχουν εργαστεί για να προκύψει μια βραδιά εκπλήξεων, όσον αφορά στις νέες φανέλες, τις κάρτες διαρκείας και φυσικά τα 20 νέα μεταγραφικά αποκτήματα της «κοκκινόμαυρης» ομάδας.
Η εκδήλωση της Παρασκευής έρχεται να υποδηλώσει τη νέα φιλοσοφία της Π.Α.Ε. στις σχέσεις της με τους θεσμικούς φορείς του ποδοσφαίρου, της τοπικής κοινωνίας και βέβαια με τους χιλιάδες φιλάθλους της ιστορικής Παναχαϊκής.
Ήδη η Π.Α.Ε. έχει αποστείλει προσκλήσεις στους εκπροσώπους των φορέων, ενώ τονίζεται ότι η εκδήλωση είναι ανοικτή για τους πιστούς φίλους της ¨πρώτης Κυρίας» του Πελοποννησιακού ποδοσφαίρου.
Μετά το πέρας της παρουσίασης θα ακολουθήσει δεξίωση στο roof garden του ξενοδοχείου.
Η εκδήλωση την Παρασκευή στις 8 το βράδυ στο ξενοδοχείο «Αστήρ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου