Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Μίνα Ευαγγέλου : Η "ζημιά" της πρεμιέρας και η σιγουριά της συνέχειας !


Αν και η φωτογραφία αποτελεί  αποτύπωση μιας στιγμιαίας κατάστασης , όμως , το ... λουλουδικό που έπεσε στα πόδια της Μίνας Ευαγγέλου το πρώτο διήμερο της πρεμιέρας της , είχε διάρκεια πολλών ωρών .

Δεν σας μεταφέρουμε την προσωπική μας άποψη , αλλά όσων βρέθηκαν Παρασκευό-Σάββατο στην "Αρένα" . Τι κι αν τα πρώτα λεπτά με το που βγήκε στην πίστα , θα τα χαρακτηρίζαμε αναγνωριστικής φύσεως ,  με το στοιχείο του άγχους να μην λείπει , όμως η συνέχεια ήταν ονειρεμένη . Έτσι  , όπως η Μίνα Ευαγγέλου - αλλά και η διεύθυνση του κέντρου - το είχαν σκεφτεί στο μυαλό τους από την αρχή της σεζόν που είχαν δώσει τα χέρια να συμπορευτούν μαζί .  

Καθώς η ώρα κυλούσε και το κέφι ανέβαινε , παράλληλα ανέβαινε και ο τζίρος του μαγαζιού . Φυσικά , αυτό οφείλονταν στα άνθη που έφευγαν από τα πρώτα τραπέζια και "προσεδαφίζονταν" στα πόδια της πρώτης λαϊκής . Και μπορεί κάποιοι να ισχυρίζονται πως το πανέρι και οι "ζημιές" δεν έχουν θέση στην σημερινή κατάσταση της νύχτας , όμως , η Μίνα Ευαγγέλου απέδειξε , με το καλημέρα κιόλας , πως όταν ο κόσμος περνάει καλά και κρίνει ότι ένα σχήμα αξίζει πραγματικά , τότε θα σε ανταμείψει . Δεν θα διστάσει να βάλει το χέρι του τσέπη . Άλλωστε αυτή είναι η φιλοσοφία ζωής του Έλληνα . 

Λογικό λοιπόν , οι Κοζαίοι να έχουν να κάθε λόγο να τρίβουν τα χέρια τους με το "deal" που έκλεισαν με την Μίνα . Πλήρως ικανοποιημένη και η αοιδός , η οποία πλέον δείχνει να πατάει πιο γερά από ποτέ στα πόδια της .

Μαγκιά της !














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου