Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Αποκάλυψη: Αυτά είναι τα ΟΝΟΜΑΤΑ- ΒΟΜΒΑ που έδωσε το μοντέλο της κόκας! (PHOTOS)

Αποκάλυψη: Αυτά είναι τα ΟΝΟΜΑΤΑ- ΒΟΜΒΑ που έδωσε το μοντέλο της κόκας! (PHOTOS)

Νέα πρόσωπα μπαίνουν, σύμφωνα με πληροφορίες, στο μικροσκόπιο της αστυνομικής έρευνας για το κύκλωμα που ετοιμαζόταν να «σπρώξει» 27 κιλά κοκαΐνης, αξίας 1.500.000 ευρώ, στα κλαμπ της Μυκόνου και τα σαλόνια της high society. Πιθανότατα αναμένονται και νέες συλλήψεις μετά την προφυλάκιση του μοντέλου Δημήτρη Χατζηκυριάκου, ο οποίος -αρνούμενος τον ρόλο του «εγκεφάλου»- έδωσε το όνομα του αρχηγού του καρτέλ.
ΑΠΟ ΤΗ
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΜΑΡΗ
Στη χθεσινή του απολογία-ποταμό στον 19ο τακτικό ανακριτή ο 38χρονος αθλητής μπέιζμπολ του Παναθηναϊκού (ο σύλλογος τον διέγραψε ήδη από τα μητρώα του) προσπάθησε να αποτινάξει τον ρόλο του «αφεντικού» του κυκλώματος της κόκας και φέρεται ότι μίλησε με ονόματα. Συγκεκριμένα ισχυρίστηκε ότι αρχηγός του καρτέλ της κοκαΐνης είναι ένας φίλος του, τον οποίο κατονόμασε και είπε ότι, αν και δηλώνει άνεργος, κάνει πλούσια ζωή και κυκλοφορεί με πανάκριβα αυτοκίνητα! Ο ίδιος έδινε επί δύο ώρες εξηγήσεις στον ανακριτή, στον οποίο -κατά πληροφορίες- υποστήριξε ότι η μακροχρόνια χρήση ναρκωτικών τον ανάγκασε να κάνει διακίνηση, καθώς η οικονομική κατάστασή του ήταν κακή και υποχρεωνόταν να ζει με χρήματα που του έστελναν οι γονείς του. 
Ακόμη, ισχυρίστηκε πως ξεκίνησε να κάνει χρήση κοκαΐνης από τον καιρό που ήταν αθλητής, για να ανεβαίνει η αδρεναλίνη του και να έχει καλύτερες επιδόσεις! Ωστόσο τα στοιχεία σε βάρος του φαίνεται ότι ήταν συντριπτικά, με αποτέλεσμα να κριθεί προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, όπως και οι δύο αλλοδαποί συγκατηγορούμενοί του.
Παράλληλα νέα στοιχεία έρχονται στο φως μέσα από τις καταθέσεις των αστυνομικών που συμμετείχαν στο «ξήλωμα» του κυκλώματος ναρκωτικών. Από τις τηλεφωνικές συνομιλίες του Χατζηκυριάκου προκύπτει, σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόθεση των «βαρόνων» να αναθέσουν την παραλαβή της ποσότητας των ναρκωτικών σε αστυνομικό (!), για να τη μεταφέρει στην αποθήκη στον Ασπρόπυργο χωρίς να κινήσει υποψίες. «Αναφορικά με το ποιος θα παραλάμβανε την ποσότητα κοκαΐνης για να την πάει στο σημείο που θα την αποθήκευε, ο Χατζηκυριάκος είχε αναφέρει ότι ίσως ήταν κάποιος που θα διευκόλυνε την αποφυγή τυχόν ελέγχων κατά τη διαδρομή, υπονοώντας ενδεχομένως και αστυνομικό» αναφέρει ένας αστυνομικός.

O «κοριός»

Ο ίδιος συμπληρώνει ότι στις συνομιλίες που κατέγραψε ο «κοριός» γίνεται λόγος για έναν οδηγό ταξί που θα αναλάμβανε τη μεταφορά της κόκας και καταθέτει ότι ο Χατζηκυριάκος «στην τελευταία αναφορά του στο συγκεκριμένο θέμα ανέφερε ότι αυτός που θα παραλάμβανε την κοκαΐνη θα ήταν ταξιτζής, χωρίς πάλι όμως να προκύψει κάτι σχετικό».
Οι συνήγοροι του 38χρονου μοντέλου, Σάκης Κεχαγιόγλου και Δημήτρης Γκαβέλας, σημείωσαν: «Προκύπτει ξεκάθαρα από τα στοιχεία που παρέθεσε ο εντολέας μας ότι ο ρόλος του στην υπόθεση ήταν δευτερεύων και επικουρικός και δεν είναι φυσικά ούτε "οργανωτής" ούτε ο "εγκέφαλος". Εξήγησε ότι η εμπλοκή του οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στην επί πολλά έτη χρήση και κατάχρηση της κοκαΐνης καθώς και άλλων ναρκωτικών ουσιών, που οδήγησαν στην πλήρη εξάρτησή του».


Πηγή: Espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου