Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Η τραγουδίστρια που τα ... φέρνει στις Μούσες !



Η βασίλισσα στο θρόνο της .


Αναφερόμαστε στην Χριστίνα Ζήση και τα .. έργα της στη νυχτερινή ζωή της Θεσσαλονίκης . Τα δύο τελευταία χρόνια εμφανίζεται στις Μούσες , το κέντρο του Μάρκου Βεγγίρη . Αυτό από μόνο του αποδεικνύει πολλά , αφού από την μια ο επιχειρηματίας  συνεχίζει και φέτος την συνεργασία μαζί της και από την άλλη το κοινό της συμπρωτεύουσας που την ... γουστάρει και την στηρίζει με "ζημιές" και ...λουλουδικό .

Φυσικά το συγκεκριμένο φαινόμενο εξελίσσεται με μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού τραγουδίστριες . Ιδίως στις "Μούσες" , που τα κριτήρια επιλογής, όπως και παραμονής τόσου μεγάλου χρονικού διαστήματος , είναι αρκετά αυστηρά και οροθετημένα . 

Η Χριστίνα Ζήση όμως αποτελεί την εξαίρεση του κανόνα , αποδεικνύοντας στους πιο μυημένους περί των νυχτερινών εξελίξεων , ότι αυτή είναι η χρονιά της . Έχοντας ξεφύγει από την "ταμπέλα" της απλά sexy παρουσίας που την ακολουθούσε στα πρώτα της βήματα στο χώρο , ετοιμάζεται να εξαργυρώσει την καλλιτεχνική της ωρίμανση μέσω του δισκογραφικού της ντεμπούτου .

Και όλα μέσα στην εποχή της κρίσης και της οικονομικής εξαθλίωσης . Στοιχείο που δίνει ακόμη μεγαλύτερη αξία στο κατόρθωμα της . 

Μαγκιά της .






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου