Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Η γυναίκα με τις περισσότερες προτάσεις στη νυχτερινή Αθήνα !



Πολυτάλαντη με ότι καταπιάνεται αποδεικνύεται η Κέλλυ Κοκονδίνη .

Το όνομα της έγινε ευρύτερα γνωστό μέσω της συνεργασίας που είχε με την Τομαζίνα στο τραγούδι Έπεσες Έξω ,μιας και οι στίχοι ανήκουν σε αυτήν .  Ήταν να μην γίνει η αρχή , αφού στη πορεία δεκάδες άλλοι καλλιτέχνες περιμένουν με ανυπομονησία να αφεθούν στα "μαγικά" της χέρια . Ειδικότερα , "στα σκαριά" βρίσκεται η καλλιτεχνική σύμπραξη με τον Χρήστο Δημακόπουλο , ή γνωστό στη νυχτερινή πιάτσα ως Dj TsiliXristos , με τον οποίον βρίσκονται κάτω από την ίδια νυχτερινή στέγη . 
Αναφερόμαστε στο Solo music war που συναντάμε στο Μπουρνάζι , με την Κέλλυ Κοκονδίνη να παίζει μπάλα μόνη της . Αυτό που στη ποδοσφαιρική διάλεκτο ονομάζουμε το ... δέκα το καλό . Μεγάλο της ατού , εξαίροντας φυσικά της εξωτερικής της εμφάνισης που μας κόβει την ανάσα , το χάρισμα που έχει στο να επικοινωνεί με τον κόσμο . Ο κόσμος την γουστάρει και αυτό φαίνεται από τις παραμικρές λεπτομέρειες . Ακόμη και από τις φωτογραφικές πόζες που η ίδια δημοσιεύει στο facebook , με τα σχόλια και τα like να πέφτουν "βροχή" . 

Το μόνο σίγουρο είναι πως το όνομα της Κέλλυς Κοκονδίνη έχει αρχίσει να συζητιέται αρκετά έντονα στη νυχτερινή Αθήνα , με τα πιο δημοφιλή νυχτερινά στέκια να επιθυμούν να την εντάξουν στο δυναμικό τους .









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου