
Ένα διαφορετικό concept καταστήματος ανοίγει τις επόμενες μέρες σε μια από τις πιο κεντρικές γωνιές της Πάτρας, επί της Μαιζώνος & Φιλοποίμενος. Ο λόγος για το ΚΕΛΛΑΡΙ 151, που συγκεντρώνει τους πιο ψαγμένους παραγωγούς και τις πιο ενδιαφέρουσες γεύσεις της Αχαΐας.
Στο ΚΕΛΛΑΡΙ 151, όπως είναι προφανές και από την ονομασία του, δίνεται ιδιαίτερο βάρος στα αχαϊκά κρασιά, καθώς θα λειτουργεί και ως wine bar, αποκλειστικά αχαϊκών ετικετών, ενώ θα υπάρχουν και κοκτέιλ με βάση το κρασί.
Δεν περιορίζεται όμως μόνο στον οίνο, καθώς θα προσφέρονται και όλα τα ποτά που παράγονται στην Αχαΐα, από ούζο και τσίπουρο, μέχρι ροφήματα σοκολάτας σε δώδεκα γεύσεις.
Παράλληλα ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στο Αχαΐκό καλάθι δώρου με προϊόντα της περιοχής όπως: κρασί, ούζο, τσίπουρο, ηδύποτα (τεντούρα κ.λπ.), ζυμαρικά, μέλι, γλυκά κουταλιού, ξηροί καρποί, ροφήματα, βότανα, όσπρια, αλεύρι, ζυμαρικά, ελαιόλαδο, λουκούμια και ζαχαρώδη προϊόντα, αναψυκτικά, ελαιοσάπουνα και οτιδήποτε άλλο παράγεται από Αχαϊκές επιχειρήσεις και παραγωγούς. Είναι σίγουρο ότι θα βρείτε προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας που έως σήμερα δεν γνωρίζετε την ύπαρξή τους, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα να δημιουργήσετε το δικό σας καλάθι επιλέγοντας προϊόντα της αρεσκείας σας.
Τα πρώτα προϊόντα έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους στα ράφια του καταστήματος και προέρχονται από: τις οινοποιίες Παρπαρούση, Άγγελου Ρούβαλη, Κτήματος Κούκου, οινοποιίαςΔημακόπουλου, την ποτοποιία Λουκάτου, τους Μύλους Αχαΐας Μπήτα, την Λουκουμοποιία Σκιαδαρέση, τον Μελισσότοπο, την βιομηχανία αναψυκτικών Λουξ, την βιομηχανία παραγωγής ροφημάτων Γιαλούσης, την βιοτεχνία ξηρών καρπώνΣιδέρη, ενώ καθημερινά γίνονται νέες παραλαβές από άλλες επιχειρήσεις και παραγωγούς, ώστε το κατάστημα να αρχίσει να λειτουργεί τις επόμενες ημέρες.
Την επιμέλεια της διακόσμησης έχει αναλάβει η Ελένη Ρήγα, επενδύοντας σε φυσικά υλικά, ρετρό αναφορές και σπιτική διάθεση.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου