Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Παρασκήνιο : Ο άνθρωπος πίσω από τον Μάκη Δημάκη !



Όπως σας τονίσαμε και σε προηγούμενη μας ανάρτηση , ο Μάκης Δημάκης αυτή τη περίοδο αποτελεί την μεγαλύτερη "φίρμα" που συναντάμε στη Βόρεια Ελλάδα . 

Πιο συγκεκριμένα , τον συναντάμε για δεύτερη συνεχή σεζόν στην Θεσσαλονίκη και το κέντρο Voice , όπου κάθε Παρασκευή - Σάββατο ένα ολόκληρο μαγαζί βρίσκεται στο "πόδι" . Αν και οι προτάσεις που δέχτηκε να κατηφορίσει προς το κέντρο και την Αθήνα ήταν δεκάδες , όμως επιλογή του ήταν ότι ακόμη δεν έχει φτάσει αυτή η στιγμή . 

Και μπορεί πίσω από τα πιο πολυδιαφημισμένα ονόματα της πίστας να έχουμε συνηθίσει να βρίσκονται επιχειρηματικές πλάτες , με την περίπτωση του Μάκη Δημάκη να αποτελεί την εξαίρεση του κανόνα . Ο άνθρωπος που οφείλει τα σουξέ , την απήχηση στην διαδικτυακή κοινότητα , την εκτόξευση των μετοχών του στη καλλιτεχνική πιάτσα , δεν είναι κανένας άλλος από τον Αργύρη Αράπη . Εκτός από στενός του - ο πιο στενός - συνεργάτης , παραγωγός του , ο άνθρωπος που μιλάει στις δουλειές του, παράλληλα είναι και αυτός που χειρίζεται την εικόνα και το προφίλ του τραγουδιστή προς τα έξω . Με λίγα λόγια ο μέντορας του . 

Το ίδιο συνέβη και στην περίπτωση των στελεχών του Ράδιο Ένα , με τους Βασίλη Μπρούτζο και Ηλία Τσίπα αφού αρχικά πήραν το ΟΚ από τον Αργύρη Αράπη, στη συνέχεια δημοσιοποίησαν στα social media την είδηση - Εδώ  . Ότι ο Μάκης Δημάκης θα μιλήσει ζωντανά στην εκπομπή "της νύχτας τα καμώματα" την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου . 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου