Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Πάτρα : "Λουκέτο" σε γνωστό καφέ στα Ψηλαλώνια

1

Ενοικιαστήριο μπήκε στο κατάστημα των Υψηλών Αλωνίων δίπλα στην Alpha Bank όπου μέχρι προ μερικών ημερών λειτουργούσε το καφέ Νηπιαγωγείο! Ήταν ένα στέκι όπου συχνά τα σαββατοκύριακα δεν έβρισκες καρέκλα από τους γονείς που συνδύαζαν τον καφέ ή το σνακ τους με το να αφήνουν τα παιδιά τους να παίζουν στην παιδική χαρά της πλατείας μπροστά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε διαφωνία με τον ιδιοκτήτη του ακινήτου για το ύψος του ενοικίου. Πάντως και στα Ψηλαλώνια, την πιο όμορφη και «ανοικτή» πλατεία της Πάτρας έχουν αρχίσει να πληθαίνουν τα άδεια μαγαζιά. Προ μηνών έκλεισε καφετέρια που λειτουργούσε κοντά στην συμβολή με την οδό Νίκου Τεμπονέρα ενώ τουλάχιστον άλλα δύο μαγαζιά όπου παλιότερα ήσαν καφετέριες, το ένα ακριβώς στο τέλος της ανόδου της Αθανασίου Διάκου παραμένουν «ερμητικά» κλειστά.
Το μόνο παρήγορο στοιχείο που εντοπίσαμε είναι πως στο μαγαζί στη γωνία Αθ. Διάκου και Δημ. Γούναρη όπου μέχρι προ δύο μηνών λειτουργούσε η επιχείρηση εστίασης Palazzo di massa (έκλεισε κι αυτή) θα ανοίξει σε λίγο καιρό νέα επιχείρηση καφέ πολύ γνωστής αλυσίδας franchise.
πηγή : dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου