Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου 2015

Μεγάλος διαγωνισμός για τους θαυμαστές του Νότη ΣφακιανάκηΌπως μάθαμε όλοι μας ο Νότης Σφακιανάκης κάνει πρεμιέρα στις 11 Δεκεμβρίου στο Fantasia και οι προετοιμασίες ξεκίνησαν. 
Ο καλλιτέχνης με την σύμφωνη γνώμη της επιχείρησης προχωρά σε μια νέα καινοτομία και ξεκινάει  απο σήμερα έναν διαγωνισμό με μεγάλο κίνητρο. Για πρώτη φορά εσείς θα είστε αυτοί που θα φτιάξετε την διαφημιστική μακέτα του Fantasia για τα social media ( facebook - twitter - instagram)  στο Fantasia.
Στείλτε μήνυμα στο inbox της επίσημης σελίδας του Fantasia  ( https://www.facebook.com/FantasiaLive/ )  δικές σας δημιουργίες με το ονοματεπώνυμό σας και το τηλέφωνό σας και οι τρεις καλύτερες θα έχουν την τύχη να δουν στην πρεμιέρα του  στις 11 Δεκεμβρίου τον Νότη Σφακιανάκη και να έχουν απο μια φιάλη δωρεάν. Οι μακέτες θα επιλεγούν απο τον αγαπημένο σε όλους μας καλλιτέχνη και το δημιουργικό επιτελείο του Fantasia. Επίσης όλοι οι θαυμαστές του Νότη που θα στείλουν μακέτες θα δουν να δημοσιέυονται στις επίσημες σελίδες της επιχείρησης με ονοματεπώνυμο. Η συμμετοχή ξεκινάει απο αυτή τη στιγμή και θα διαρκέσει έως και τις 20 Νοεμβρίου.
Οι νικητές θα ανακοινωθούν μέσα απο την σελίδα του Fantasia στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου