Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

"La Brasserie" : Το επιχειρηματικό άνοιγμα του Πατρινού DJ Γιάννη Κόκκαλη !


Στις αρχές του μήνα Δεκέμβρη και επί της Αράτου 5 , το "La Brasserie" θα ανοίξει για πρώτη φορά τις πόρτες του στο κοινό της Πάτρας , με τον Γιάννη Κόκκαλη να χρεώνεται την επιχειρηματική επένδυση .


Η ιδέα του La Brasserie γεννήθηκε στις γειτονιές της Γαλλίας , με την πατρινή του εκδοχή να μας περιμένει σένα πανέμορφο, νεοκλασικό και ιστορικό κτήριο . Ο γνωστός Dj θα επιχειρήσει να φέρει ένα άρωμα Γαλλίας στην Αχαϊκή πρωτεύουσα , φροντίζοντας να παντρέψει την εκεί φιλοσοφία στο φαγητό και το ποτό με την Ελληνική κουλτούρα και τις άψογες πρώτες ύλες. 

Η Brasserie της Πάτρας φέρει την υπογραφή του κορυφαίου διακοσμητή Δημήτρη Βούλγαρη ο οποίος θα τολμήσει ενα minimal ύφος με κυρίαρχη ύλη το ξύλο, δίνοντας την αίσθηση ενός ζεστού Παριζιάνικου Bar - Restaurant με ανοιχτή κουζίνα, 2 επίπεδα χώρου σάλας για φαγητό και ποτό καθώς και ένα μεγάλο bar.

Την επιμέλεια του μενού θα έχει ο βραβευμένος Chef Στάθης Κόκκαλης ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του με την Γαλλία λόγο της ενασχόλησης του εκεί σε  κορυφαίο μαγειρικό επίπεδο... Η κουζίνα θα κινηθεί σε δημιουργικούς ρυθμούς με επιρροές απο Γαλλική και διεθνή κουζίνα με έντονο το Ελληνικό στοιχείο,  άψογες φρέσκιες πρώτες ύλες καθώς και τεχνικές που για πρώτη φορά θα απολαύσουμε στην Πάτρα. 

Οι τιμές θα κινηθούν σε πολύ λογικά πλαίσια για την εποχή καθώς και για την προσφορά υπηρεσιών που θα υπάρχει. 

Στόχος μας είναι να φέρουμε εις πέρας ένα νέο ενδιαφέρον concept με μέλλον και ποιότητα.... 

Έτσι κάτι νέο γεννιέται μέσα από πολύ σκέψη και πολύ αγάπη... 
Ραντεβού τον Δεκέμβρη...

La Brasserie du Patras - Αράτου 5



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου