Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Ζωντανή Μετάδοση αγώνα : Παναχαΐκή vs Λάρισα στις 19:00 – αποκλειστική μετάδοση skaipatras.gr




Ίσως το πιο σημαντικό, ντέρμπι, για την Παναχαϊκή, ως τώρα  την φετινή χρονιά, καθώς φιλοξενεί το Σάββατο στις 7μ.μ. στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο την πρωτοπόρο Λάρισα.


Το παιχνίδι προκαλεί το ενδιαφέρον τόσο αγωνιστικά με την Παναχαϊκή όπως και τους φιλοξενούμενους να «καίγονται» για τη νίκη, όσο και εξωαγωνιστικά καθώς μετά την αποχώρηση του Αλέξη Κούγια από τον διοικητικό θώκο της Πατρινής ΠΑΕ επιστρέφει για πρώτη φορά στην Πάτρα ως αντίπαλος.

Οι οργανωμένοι απευθύνουν… κάλεσμα σε όλο τον κόσμο της Παναχαϊκής θέλοντας να στηρίξουν την ομάδα που πρώτο ζητούμενο έχει την επιστροφή στις νίκες.

Τα καλά νέα για τον Δημήτρη Σπανό είναι οι επιστροφές βασικών παικτών όπως Στεργίδης και Τζίλας ενώ τραυματίας παραμένει μόνο ο Ρόκας.

Τα εισιτήρια του αγώνα του Σαββάτου είναι ήδη σε κυκλοφορία όπως και αυτά της Πέμπτης για το ματς κυπέλλου με τον ΠΑΟ, και πάλι εντός έδρας.


Το μεγάλο ντέρμπι της Παναχαϊκής με την Λάρισα στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο θα μεταδοθεί ζωντανά από τον ΣΚΑΪ Πάτρας 89.4 και απο το skaipatras.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου