Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

"Έφυγε" από την ζωή πασίγνωστος Έλληνας επιχειρηματίας - Δεν δέχθηκε θεραπεία για ΚΑΡΚΙΝΟ στο κεφάλι (PHOTO)




Επιχειρηματίας, συλλέκτης πανάκριβων αυτοκινήτων, ιδιοκτήτης εργοστασίων κλωστοϋφαντουργίας και μέγας πλακατζής ο Χρήστος έσβησε πριν από μερικές μέρες, χτυπημένος από καρκίνο στο κεφάλι.
Ο ίδιος μάλιστα αρνήθηκε τις θεραπείες και τη φαρμακευτική αγωγή που του πρότειναν οι γιατροί του Ευαγγελισμού, υπέγραψε μάλιστα τα σχετικά έγγραφα και αποσύρθηκε στη Μύκονο, όπου και άφησε την τελευταία πνοή του.
«Σιγά μη γίνω εγώ πειραματόζωό σας» είπε και έζησε τον τελευταίο μήνα που του έδωσαν οι γιατροί όπως εκείνος επέλεξε.
Έγινε γνωστός από την επαφή και συνεργασία που είχε με την κάποτε σέξι οδοντίατρο Χριστίνα Ιακωβίδου. Μάλιστα τότε οι παρέες στο Κολωνάκι έλεγαν : «Η Χριστίνα τον ερωτεύεται τρελά και παρότι εκείνος βρίσκεται σε γάμο, η σχέση τους αποτελεί κοινό μυστικό στους κύκλους του Κολωνακίου. Μένουν στην ίδια πολυκατοικία αλλά σε διαφορετικά διαμερίσματα -λίγα μέτρα πιο πάνω από το οδοντιατρείο της, κάνουν ταξίδια σε ολόκληρο τον κόσμο και όνειρα για μια κοινή ζωή. Σύμφωνα με φιλικό πρόσωπο της Χριστίνας Ιακωβίδου, ο Χρήστος Βατσέρης ήταν ο άνθρωπος που διαχειριζόταν την εικόνα της, το πρόσωπο που την έπεισε ότι η προβολή της με κάθε μέσο και κάθε τρόπο μόνο καλό θα μπορούσε να κάνει στο όνομά της, ακόμη κι αν το τελευταίο ήταν ήδη πολύ καλό.»
Η κηδεία του έγινε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο. Ο Χρήστος άφησε πίσω του δυο μικρά παιδιά.
Θα μας λείψει η τρέλα του. Ήταν μόλις 56 ετών.
Πηγή: Nassosblog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου