Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Τι μέρα , τι νύχτα αυτή γεμίζει τα μαγαζιά - (photos) !



Σε μια εποχή , αρκετά ζόρικη και πολύ περιορισμένη , για την αγορά της νυχτερινής διασκέδασης , αυτή δεν έχει χρόνο ούτε να κοιμηθεί . Και ο μόνος λόγος είναι οι επανειλημμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχει σε δύο διαφορετικά κέντρα . 

Ο λόγος για την Μαρία Καρλάκη , η οποία επέστρεψε και πάλι στο Posidonio , και όπως η ίδια εκμυστηρεύτηκε στο blog μας , επιθυμεί να παραμείνει για όλη την διάρκεια της καλλιτεχνικής της ζωής . Διανύει μόλις την δεύτερη βδομάδα στο πλάι του Γιάννη Πλούταρχου και με βάση το πρώτο δείγμα που έχει δείξει , δικαιώνει απόλυτα τον επιχειρηματία , Βασίλη Κοντόπουλο , για την εμπιστοσύνη του . Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια εκτός από το ξεσήκωμα του κόσμου που επιτυγχάνει μέσω των ερμηνειών της στην πίστα , καταφέρνει να αποτελεί το "πρώτο θέμα" και στο χώρο των social media . Αυτή τη φορά όμως , μέσω της εκρηκτικής της εμφάνισης , με την Μαρία Καρλάλη να αναστατώνει τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από το καμαρίνι της . 


Η φωτογραφία προέρχεται από την χθεσινοβραδινή βραδιά στο Posidonio , με την Μαρία Καρλάκη , αν και με ελάχιστες ώρες ύπνο , να δίνει συνέχεια στην ξέφρενη διασκέδαση . Αυτή τη φορά στο Κολωνάκι . Οι μεσημεριανές της "επιδόσεις"  κυμαίνονται σε τέτοιο υψηλό επίπεδο , γεμίζοντας ασφυκτικά το Kouzoulo και προσελκύοντας δεκάδες celebrity . Η πιο τρανή απόδειξη είναι η τηλεπαρουσιάστρια , Βίκυ Χατζιβασιλείου .



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου