Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Δείτε το μεγάλο αφιέρωμα που κάναμε στην ανεπανάληπτη Nely Vanessa



Σήμερα θα ασχοληθούμε με ένα κορίτσι το οποίο αν το δείτε , πραγματικά θα χάσετε τα λόγια σας , αφού η εξωτερική της εμφάνιση σε παραπέμπει σε κάτι το εξωπραγματικό . Την Nely Vanessa την γνωρίσαμε στο Greek Idol και μπορεί να μην κέρδισε τον διαγωνισμό , αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία , αφού ο καθένας του , κρίνεται μετά που θα βγει έξω . 













Η Nely Vanessa κατάγεται από την Ρουμανία και όλοι μας καταλαβαίνουμε για πιο λόγο έχει τέτοια χαρακτηριστικά , δηλαδή καλλίγραμμο σώμα , εκφραστικά μάτια , σαρκώδη χείλη κτλ , αφού η συγκεκριμένη χώρα είναι γνωστό ότι βγάζει απίστευτα όμορφες γυναίκες και γενικότερα σπουδαίους καλλιτέχνες όπως , Inna , David Deejay , Devid Guetta καθώς και πάρα πολλοί άλλοι .








Όλες τις εντυπώσεις έχει κερδίσει η εκρηκτική Nely και δεν είναι καθόλου τυχαίο , ότι όπου σταθεί και όπου βρεθεί δέχεται τα πειράγματα των αντρών . Τα διάφορα show που πραγματοποιεί χαρακτηρίζονται από απόλυτη επιτυχία , αφού ο κόσμος την αγαπάει ιδιαίτερα και επιθυμεί να την δει από κοντά ... !!!











Απολαύστε την εκρηκτική Nely Vanesa σε ακόμη περισσότερες photo , η οποία δικαίως συγκαταλέγεται αναμέσα στις πιο sexy γυναικείες παρουσίες της Ελλάδας και όχι μόνο  ... !!!









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου