Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Γιούλη Ασημακοπούλου : Ερμηνεύει "Το Βατράχι" και η .... ΚΑΨΟΥΡΑ καλά κρατεί για την Φρύνη Βλάχου !


Στην παραπάνω φωτογραφική λήψη αντικρίζουμε δύο από τις πλέον ανερχόμενες τραγουδίστριες της χώρας , οι οποίες έχουν καταφέρει να ξεφύγουν από τα στενά ..."καλλιτεχνικά" όρια της Πάτρας , διαπρέποντας στις μεγάλες Αθηναϊκός πίστες !

Φρύνη Βλάχου και Γιούλη Ασημακοπούλου για μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν πραγματικά αχώριστες φίλες . Όταν η μία χρειάζεται την ... ψυχολογική στήριξη της άλλης , πάντοτε μα πάντοτε υπάρχει ανταπόκριση . Το ίδιο συμβαίνει και αυτές τις μέρες , όπου η γαλανομάτα Γιούλη Ασημακοπούλου μπορεί μεν να βρίσκεται δεκάδες χιλιόμετρα μακριά , όμως , μέσω του παρακάτω μουσικού κομματιού .... μιλάει μέσα στην καρδιά της κολλητής της . 

Ο τίτλος του είναι "Το βατράχι",  όπου εξιστορεί την εξέλιξη μιας ερωτικής ιστορίας , και πιο συγκεκριμένα ενός επώδυνου χωρισμού , με την αρχικά πληγωμένη ηρωίδα του παραμυθιού να χρειάζεται χρόνο προκειμένου να συνέλθει , να βρει τα πατήματα της . Αφού λοιπόν , τα δάκρυα στέρεψαν και η αντοχή έφτασε στα όριο της , θα θυμάμαι πλέον την παλιά της ΚΑΨΟΥΡΑ σαν μια περιπέτεια του μακρινού παρελθόντος , παραλληλίζοντας την παράλληλα με ένα .... ΒΑΤΡΑΧΙ !

Ακούστε το : Εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου