Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Ρεπορτάζ: Οι νέες αγορές της βίζιτας οι διάλογοι στο Facebook και τα 100 ευρώ !

Έχουμε καιρό ν΄ασχοληθούμε με αυτόν τον υγρό και απαιτητικό επαγγελματικό στίβο. Βλέπετε το αρχαιότερο επάγγελμα στη γη δεν γλίτωσε από την κρίση στην Ελλάδα. Χτυπήθηκε βάναυσα.
Οι τιμές έπεσαν πολύ με αποτέλεσμα τα «καλά κορμιά» να παρατήσουν τους κλασσικούς νταβάδες-managers μαϊμού που κρατούν μάλιστα και αρχεία video με τα οποία πιέζουν κατόπιν τα κορίτσια αλλά και περουκάτους γλίτσες -που επί σειρά ετών τάιζαν επιχειρηματίες πολιτικούς και παιδάκια διαπλεκόμενων και να ταξιδέψουν για Ντουμπάϊ και Ισπανία. Άλλωστε οι περισσότερες «παλιές» είτε παράτησαν το σπορ είτε παντρεύτηκαν και έγιναν «κυρίες».
Το παιχνίδι πλέον γίνεται αποκλειστικά και μόνο μέσω διαδικτύου και οι τρόποι για να παιχτεί είναι πολλοί. Όλο και περισσότερα μοντέλα πρώτης αλλά κυρίως δεύτερης και τρίτης κατηγορίας σκάνε μύτη στο Ντουμπαϊ, στη Σιγκαπούρη ενώ και η αγορά του Λιβάνου αλλά και της Τουρκίας μέσω Ισπανίας σπάει κόκαλα.
Τα φράγκα είναι πολλά τηρουμένων των αναλογιών καθώς η ταρίφα ακουμπά τα 2 αλλά και τρία χιλιάρικα τη μέρα.
Περισσότερα θα σας έχω σε λίγες μέρες. Τι γίνεται όμως στην Ελλάδα; Σχεδόν καθημερινά διαβάζουμε για κυκλώματα μαστροπείας μέσω facebook.
Μια αγορά που με το ζόρι φτάνει πλέον τα 250 ευρώ την φορά. Και με αυτά τα φράγκα-εξαιρούνται κάτι ψευτομόντελα και ψευτοπορνοστάρ που πιάνουν με τις «κρατήσεις» το 500αρικο- δεν υπάρχει σωτηρία.
Το στοιχείο της πρωτοβουλίας μοιραία μπαίνει στο παιχνίδι, με τις κοπέλες- όχι απαραίτητα μοντέλες- να παίζουν μπάλα μόνες τους. Τα προφίλ πλέον λειτουργούν ως βιτρίνα και το chat ως τιμοκατάλογος.
Ένας από αυτούς τους διαλόγους κυκλοφορεί εδώ και λίγες ώρες στο facebook και προκαλεί χιλιάδες σχόλια. Και είναι λογικό. Η κοπέλα φτάνει σε σημείο να δεχτεί ομαδική συνεύρεση έναντι 200 ευρώ προκειμένου να πληρώσει το ενοίκιο της. Διαβάστε τον απίστευτο διάλογο.
πηγή : nassos - blog

1 σχόλιο: