Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ : Αυτή είναι η ολοκαίνουργια Έφη Ιωαννίδου - Το μεγάλο ..."μπαμ" της καριέρας της !!!


Αρκετές μέρες νωρίτερα σας είχαμε προετοιμάσει για αυτά που θα ακολουθούσαν εκ μέρους της Έφης Ιωαννίδου . 


Η πολλά υποσχόμενη λαϊκή ερμηνεύτρια - που είναι ιδιαίτερα αγαπητή προς το καλλιτεχνικό κοινό της Πάτρας  - ύστερα από πολύωρες - εξαντλητικές πρόβες μέσα στο στούντιο ηχογράφησης , μπορεί πλέον να καμαρώσει για το άρτιο ηχογραφημένο αποτέλεσμα . Έτσι λοιπόν , μας ερμηνεύει .."Τους όρκους που δεν κράτησα " ( ΑΚΟΥΣΤΕ : ΕΔΩ ) ... το οποίο κυκλοφορεί προς το παρών μόνο σε  Itunes μορφή. Φυσικά , να μην παραλείψουμε να αναφερθούμε και στο μουσικοσυνθετικό δίδυμο , όπου η μουσική ανήκει στον πολύ καλό μας φίλο , Άκη Δείξιμο , ενώ οι στίχοι προέρχονται από την ίδια την τραγουδίστρια , κάτω από την προαπαιτούμενη δισκογραφική στέγη της Minos Emi .

Το  blog του patra gossip-news.gr εύχεται καλορίζικο στο ... παρθενικό  δισκογραφικό ντεμπούτο της Έφης Ιωαννίδου , η οποία για ακόμη μια φορά μας αποδεικνύει το πόσο ταλαντούχο πλάσμα και μαγκάκι είναι . Πραγματικά χίλια μπράβο της , αφού έδωσε τα πάντα , ακόμη και την ψυχή της , προκειμένου να δώσει ρεαλιστική μορφή στο μεγάλο της όνειρο , που είναι φυσικά το τραγούδι και μόνο . Παράλληλα ανεβαίνουν οι μετοχές της στην εγχώρια μουσική βιομηχανία , με τους ..."Όρκους που δεν κράτησα " ... ήδη να ακούγεται μέσα από δεκάδες ραδιοφωνικές συχνότητες της χώρας ! Μάλιστα , κατά τις επόμενες ώρες που ακολουθούν , έρχεται σε πρώτη ραδιοφωνική μετάδοση μέσα από το Ράδιο Πάτρα 106.5 Fm , στα πλαίσια της ήδη υπάρχουσας συνεργασίας που υπάρχει με το patra gossip-news.gr .

Τέλος , οι χιλιάδες διαδικτυακοί της φίλοι έχουν την δυνατότητα να κάνουν LIKE στην ολοκαίνουργια της σελίδα που έχει φτιαχτεί στο facebook - Εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου