Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Τα πιο απίστευτα γευστικά πιάτα είναι φυσικά μόνο στο Bodegas - Το καλοκαιρινό menu ξεπερνάει κάθε αρχική προσδοκία !


Ποιος σας είπε πως τα καταστήματα που βρίσκονται στον πεζόδρομου της Ρήγας Φεραίου είναι κατάλληλα διαμορφωμένα μόνο για την χειμερινή σεζόν ...?


Αφού λοιπόν , εισήλθαμε και επίσημα πλέον μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού , έρχεται η απόλυτη ανατροπή εκ μέρους του Bodegas wine - bar resturant . Σε προηγούμενο μας άρθρο του είχαμε προσδώσει τον χαρακτηρισμό μιας πραγματικής όασης μέσα στο κέντρο της πόλης , όπου σε συνδυασμό με το ανανεωμένο - καλοκαιρινό μενού που πέρασε από ολικό .."λίφτινγκ" , έχουν προσφέρει ακόμη περισσότερη δυναμική στο εν λόγο κατάστημα . Μάλιστα , το blog μας πληροφορήθηκε πως σε καθημερινή βάση , δεκάδες είναι οι συμπολίτες μας εκείνοι που αποτελούν μόνιμους θαμώνες του , με τα νέα πιάτα να καλύπτουν επαρκώς ακόμη και τις ανάγκες του πιο απαιτητικού πελάτη , τόσο σε ποιότητα , σε εξυπηρέτηση , όσο φυσικά και στην τιμολογιακή πολιτική που ακολουθείται !!!

Για ακόμη μια φορά τα εύσημα θα πρέπει να δοθούν στον καταξιωμένο ececutive chef του εν λόγο καταστήματος , Στάθη Κόκκαλη , ο οποίος συνεχώς μας ενθουσιάζει με το ταλέντο που διαθέτει στην τέχνη της μαγειρικής . 

Πραγματικά πολλά μπράβο του ... 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου