Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Αυτό μας έλειπε τώρα....Πασίγνωστα ονόματα ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ στη "βίλα των ΟΡΓΙΩΝ"!


Σε βόμβα στα θεμέλια των κρατικών υπηρεσιών της Κύπρου έχει εξελιχθεί η υπόθεση του οίκου ανοχής στην Παλόδεια, καθώς ο Μάριος Γεωργίου δικηγόρος  ενός εκ των κατηγορουμένων απειλεί να βγάλει στην φόρα βαρύγδουπα ονόματα σε περίπτωση εκδίκασης της υπόθεσης του πελάτη του.

Μάλιστα, προειδοποιεί για ποιες περιπτώσεις ακριβώς ομιλεί, αλλάζοντας τα μέχρι τώρα δεδομένα της υπόθεσης. Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας ΠΟΛΙΤΗΣ, στον αυτοσχέδιο οίκο ανοχής περιδιάβαιναν ανώτερα στελέχη της Νομικής Υπηρεσία, αξιωματικοί της Αστυνομίας, μεγαλοπαράγοντες πολιτικών κομμάτων, καθώς και επιφανή μέλη του επιχειρηματικού κόσμου. Μάλιστα ο κ. Γεωργίου απηύθυνε την προειδοποίησή του με επιστολή και προς τον Γενικό Εισαγγελέα.

Ωστόσο, πηγές μέσα από την Νομική Υπηρεσία, όπως γράφεται και στο σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας του διαμηνύουν «Ούτε να το σκέφτεται…», χωρίς να διευκρινίζουν τι ακριβώς εννοούν.

Μάλιστα στην επιστολή – προειδοποίηση προς τον Γενικό Εισαγγελέα, Κώστα Κληρίδη γίνεται και περιγραφική αναφορά των κρατικών αξιωματούχων, κυρίως από την Λεμεσό που σύχναζαν στον «Ναό της Αφροδίτης». Αναφέρεται σε 4 αξιωματικούς της αστυνομίας, ανώτερα στελέχη της Νομικής Υπηρεσίας τα οποία επίσης φωτογραφίζονται, καθώς και κάποιοι επώνυμοι κομματικοί παράγοντες της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου