Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Αυτή είναι η μόνη αλήθεια : Η Παριζιάνα , ο Γιάννης Πανίτσας και η υποτιθέμενη εμπλοκή του patra gossip-news.gr - Για να μην σας πιάσουν αδιάβαστους !



Η αποκάλυψη ή πιο συγκεκριμένα η πρόγευση των μελλοντικών εξελίξεων έγινε από τον ηθικό αυτουργό !


Ο δημοφιλής Πατρινός τραγουδιστής Γιάννης Πανίτσας , με ανάρτηση που δημοσιοποίησε στην προσωπική του σελίδα στο facebook , μας έβαλε σε περίεργες σκέψεις . Δείτε και μόνοι σας το τι έγραψε πριν λίγες ώρες :

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ....ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΕΛΗ ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ.....Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ........ ΠΑΡΙΖΙΑΝΑ 9 8΄΄ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ........Ε Ρ Χ Ε Τ Α Ι.......

Είναι κατανοητό πως μας προετοιμάζει για την επανεμφάνιση του κέντρου νυχτερινής διασκέδασης , Παριζιάνα , στο νυχτερινό γίγνεσθαι της πόλης , περίπου στα τέλη του μήνα Οκτωβρίου ! 

Καθώς οι μέρες κυλάνε , ολοένα και αυξάνονται τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας και τα απανωτά ερωτήματα που καταφθάνουν στο blog μας , όπου ζητούν να τους πληροφορήσουμε εάν σε όλο αυτό το .."κόλπο" θα εμπλακεί το patra gossip-news.gr . Η απάντηση είναι ρητή και κατηγορηματική . Σε καμία περίπτωση δεν αφορούν εμάς εδώ οτιδήποτε σχετίζεται με την Παριζιάνα ! Άλλωστε , ο ρόλος μας περιορίζεται στην ρεαλιστική καταγραφή των γεγονότων και μόνο . 

Για οποιαδήποτε απορία περί του όλου θέματος , μπορείτε να απευθυνθείτε στον μπροστάρη του όλου εγχειρήματος , Γιάννη Πανίτσα !







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου