Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Μόνο εδώ: Η τέχνη του Άρνι… το φάντασμα του Μουτσινά , ο κακός Βέρτης και τα νούμερα !

Desktop

Σας τα γράφαμε για τον Βέρτη. Όπως και για την προσπάθεια του Τσακουμάκου- του επιχειρηματία που τον στηρίζει για την φετινή σεζόν- να τον κάνει πιο ζεστό απέναντι στο κοινό.


Δυστυχώς η εμφάνιση του στην πρώτη των Kardashians περισσότερο ανέδειξε τα κολλήματα του, την έλλειψη χιούμορ και έναν μικροαστισμό που οι τηλεθεατές αγνόησαν.
Αυτό ήταν το κακό κομμάτι της εκπομπής. Ένα άλλο κακό- για τον ΑΝΤ1 γενικότερα- και ειδικά για το prime time είναι ότι οι Τρίχες-το προϊόν που προηγείτο από τον Αρναούτογλου- έπιασε αυτό που λέμε… ΤΡΙΧΕΣ.
Τελικά αυτό το φάντασμα του Μουτσινά σε κυνηγάει Γρηγόρη από τότε από το Πρωϊνο. Και να σου έδινε και νούμερα… πάει στο διάολο…
Με 7% πάσα δεν μπορείς να κάνεις πολλά… ακόμη κι αν είσαι ο Χουντίνι ο μάγος. μιας που μιλάμε για μάγο… ξέρετε καλά όσοι με διαβάζετε φανατικά, ότι κατά καιρούς έχω κρίνει αυστηρά τον Γρηγόρη.
Ωστόσο οφείλω να παραδεχτώ ότι η τέχνη του ζωντανού είναι για τον παρουσιαστή από τη Θεσσαλονίκη ψωμοτύρι.
Ήταν εξαιρετικός. Είχε παλμό είχε ατάκα, είχε διάθεση, είχε νεύρο… με διασκέδαζε. Και κατάφερε να σκαρφαλώσει την πρώτη μέρα στο 15,9 κατά μέσο όρο-έκανε και 23% σε κάποιες στιγμές-ενώ την επομένη που είχε απέναντι του το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Γιουβέντους στη ΝΕΡΙΤ, αυτός γαντζώθηκε στο 13,7.
Κι αυτό φίλοι μου είναι άθλος. Ένας άθλος που χρεώνεται τόσο στον ίδιο αλλά και στον Μητσάρα και στην Μαρία…
Ίσως στο τέλος με την συνδρομή των Αρβύλα στο πρόγραμμα αλλάξει λίγο η τάση του νεανικού κοινού και επιτέλους γελάσουν λίγο εκεί στο Μαρούσι.Και αναφέρομαι στο prime time. Θα βοηθήσει πολύ σε αυτό και το Dancing…
Οψόμεθα!
nassos - blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου