Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Κώστας Κανδήρος : Ο γνωστός τραγουδιστής σημερινός καλεσμένος στην εκπομπή "One Man Show" με τον Ηλία Τσίπα - "Πανάθεμα τον" τι έχω να τον ρωτήσω !


Κώστας Κανδήρος . Το πρόσωπο που επιλέχτηκε να είναι ο σημερινός καλεσμένος στην εκπομπή "One Man Show" !

O ταλαντούχος τραγουδιστής με τις τόσες σημαντικές συνεργασίες στο καλλιτεχνικό χώρο  - φυσικά και για χρόνια κολλητός του Γιώργου Γιαννιά - αποδέχτηκε την πρόταση του οικοδεσπότη Ηλία Τσίπα , ώστε να μιλήσει για όλους μέσα από την μοναδική διαδικτυακή τηλεόραση της πόλης . Πάντως , το Πατρινό κοινό τον γνωρίζει αρκετά καλά . μιας και φέτος αποτελεί τον επικεφαλής του καλλιτεχνικού σχήματος στο "come - back" του Metropolis Live , ενώ κατά την περσινή σεζόν είχε περάσει - βέβαια για σύντομο διάστημα - και από την "Παριζιάνα" Live . Το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ακούγεται σε καθημερινή βάση μέσα από τις κορυφαίες ερτζιανές συχνότητες της χώρας , αφού το παρθενικό μουσικό κομμάτι που κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες , "Πανάθεμα με σ αγαπώ" , συνεχίζει να χτυπάει τρελά νούμερα επισκεψιμότητας στο You-Tube . Και όλα αυτά χωρίς να έχει την "προστασία" κάποιας από τις γνωστές δισκογραφικές εταιρίες . Ο τύπος ότι έκανε , το κατάφερε μόνος του ... Απλά μάγκας !

Η συζήτηση που θα εξελιχθεί θα σας αρέσει πάρα πολύ , χωρίς φυσικά να λείπουν οι "πικάντικες" ερωτήσεις που θα τεθούν στον Κώστα Κανδήρο .

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας παρακολουθήσετε σε ροή ζωντανής μετάδοσης από το beebox.gr , στις 9 ακριβώς απόψε το βράδυ , κάνοντας ένα απλό κλικ στο παρακάτω link - Εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου