Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Σπυροπούλου: Η αλήθεια που δεν γράφει κανείς για το κόψιμο της σημερινής εκπομπής


Τι συνέβη και κόπηκε η εκπομπή; Πάντως όχι αυτή η κατευθυνόμενη διαρροή ότι και καλά το κορίτσι στεναχωρήθηκε πολύ με την απουσία του Σταματόπουλου. Λες και αν ήταν εκεί ο Παυλούκος τα δεδομένα θα ήταν διαφορετικά.

Οι δικές μου πληροφορίες κάνουν λόγο για αστοχία και έλλειψη συντονισμού με τον νέο αρχισυντάκτη Γιώργο Βλαχογιάννη. Έναν επαγγελματία που είχα την τύχη να δουλέψω μαζί του πριν πολλά πολλά χρόνια. Ήταν επί σειρά ετών το μυαλό της εκπομπής «Δέστε τους» πριν «υιοθετήσουν»-για να μην διώξουν από το κανάλι- την τελευταία χρονιά της εκπομπής την Μαίρη Κούσουλα η οποία αποχώρησε ως αποτυχημένη από το Σαββατοκύριακο κι αυτή πριν από έναν χρόνο και κάτι μήνες.
Δίπλα στον Βλαχογιάννη; Η Μαρία Κεφαλονίτη. Άλλο πολυεργαλείο βοηθός αρχισυντάκτρια στο ΚΟΥΣ-ΚΟΥΣ που σάρωνε σε τηλεθέαση.
Τι λέει λοιπόν το δικό μου ρεπορτάζ; Ότι η παρουσιάστρια διαφωνούσε με την ροή και ενημέρωσε λίγο πριν το δεύτερο μουσικό κομμάτι της εκπομπής με την Μαλού να κοπεί η εκπομπή εξαιτίας της διαφωνίας που είχε με την ροή της.
nassos blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου